Hirdetés
Aktív témák
-
zed1983
őstag
Lassan már minden évben lesz valami újítás, így egy normális autót sem tudnak összehozni a csapatok...
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Depression
veterán
Ez a KERS addig nem jelent semmit, amíg kegyetlenül környezetromboló akkumulátorokkal tárolják a fékezés energiáját. Főleg, ha azokat 2 hetente cserélik!
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
JColee
őstag
fuu de várom az első futamot, Palik Laci mit fog kihozni a KERSből
tavaly csak a benzinről beszélt minden futam alatt 5 percet, most a fél futam alatt nyomja a háttérinfót -
Depression
veterán
válasz !Overdose! #34506 üzenetére
Ez csak rosszindulat, vagy tényleg tudsz valalmit?
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
JColee
őstag
válasz Depression #34507 üzenetére
hát, amikor nem adtak az élő adásban Shell reklámot, Laci koma elkezdte ecsetelni, hogy régen volt a gumi háború, most meg van a benya háború, és a Shell viszi a mobil laboratóriumot, de az a benzin igazából sima V-Power, mert a szabály tiltja bizonyos adalékok használatát
-
Bermi
aktív tag
válasz JColee #34505 üzenetére
na.na ne csökkentsd a perceit, mert a végén a SCHELL nem fizetik ki, hiszen pár "Jöttebejöttebe" és Mennyé Onnan" és "És mutogat és mutogat...de mit mutogat?" "és Szevasz van" stb. között minimum 3*5 perc is volt az míg a benzinről beszélt
na és pesze közben kereste Damon Hill-t
[ Szerkesztve ]
F1.....
-
Oliverda
félisten
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
D@ni88
addikt
-
-
hunnylander
őstag
válasz JColee #34511 üzenetére
Miért lenne szárny?
Az én terminológiámban, a szárnyak felhajtó- vagy leszorítóerőt hoznak létre. Ez légterelő és nyilvánvalóan azért lehet a helyén, mert az autótest szabályozása ezt lehetővé teszi azon a területen.
Egyébként okos, mivel több levegőt küld a keskenyedett hátsószárnyra.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
JColee
őstag
válasz hunnylander #34515 üzenetére
ok van benne valami, habár a "kiegészítő szárnyacskák" kifejezést gyakran használták a kis lefnikre a kocsiszekrényen, nem? Azok sem voltak éppen mindig vizszintesek
na mind1, lényeg, hogy ügyesen kihasználták a szabályok adta keretet a Williamsnél -
PazsitZ
addikt
Mennyire szárny nem szárny kérdéses.
De ha szabad és tényleg hoz valamit úgyis lemásolják ezt is a többiek, mint pl a cápauszonynak vagy minek nevezett motorburkolathosszabbítást.- http://pazsitz.hu -
-
Pá
addikt
válasz Motion_Blur #34514 üzenetére
Az a Shelles, egyértelmű reklám.
Annyira eröltetetten szokta felhozni a témát, és minden versenyen elmondja, kínosan kitérve ugyanazokra a pontokra. Ráaádsul mindig a Shellre koncentrál, miközben példálozhatna akármelyik csapat szállítójával ugyanúgy.
Reklám az, méghozzá az idegesítő fajtából.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
venember83
nagyúr
Szerintem az áramszedő. Trolinak jó lesz.
-
Bermi
aktív tag
válasz Oliverda #34510 üzenetére
ezeket a benyúló légterelőket sztem már láttuk máshol is, gyermekkori árbrándjaikat élik ki a williams mérnökei az új kocsin:
spoiler:
igen, igen, nem más mint a Speederbike/siklómotor , ami már több mint 25 éves találmányösszehasonlításképp mégegyszer a williams: [link]
[ Szerkesztve ]
F1.....
-
!Overdose!
őstag
válasz Depression #34507 üzenetére
Nem rosszindulat és különösebben nem is zavar. Nem szoktál Shell kúton tankolni? Tele van Palikos reklámmal, szóval valami szerződés van közöttük.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
JColee
őstag
válasz !Overdose! #34527 üzenetére
mondjuk Palik miatt nem fogok Shellnél tankolni
igaz h még csak 18 vagyok nincs jogsim és kocsim , de akkor sem
szóval Shellnek kéne keresni valami más reklámfelületet -
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #34529 üzenetére
Egyetértek. Nálam viszont a 2. helyen még mindig a McLaren áll. Kíváncsi leszek az új fejlesztéseikre. Aztán nehogy a végén a Force India legyen a legszebb.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
"B"
tag
Nekem pl. a Shelles ferrari játékautók jutottak eszembe..reklámban Schumi..persze ott Palik nem érintett spec
Én is arra gondolok hogy fűződnek érdekek itt össze,de ha így van pénz akkor így..reklám az kell..terelgesse a Hungaroringet tovább a jó mederben és kész.
"You are nothing with out your robot-Nothing!"-The Robotfan
-
AMD Power
titán
válasz hunnylander #34533 üzenetére
Nekem nem jön be a festése.
-
Ricardo
titán
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #34533 üzenetére
Egész jó lett. Az orra és az első szárny elég snassz de ami utána jön az eddig szerintem egyedi. Különösen az oldalszekrény vége.
-
Oliverda
félisten
-
venember83
nagyúr
válasz Motion_Blur #34540 üzenetére
Mondjuk a szárnyat.
A Williams festése valóban szép, de az a két áramszedő borzalmas, szinte rémálmaim részévé vált.
-
Bermi
aktív tag
válasz Motion_Blur #34540 üzenetére
a hátsó szárnyat, minnél inkább bámulom, egyre ideibbnek néz ki, optikai csalódás vagy mifene , a gumi az orr egyértelmű, hogy tavalyi
ideibbnek: van ilyen egyáltalán[ Szerkesztve ]
F1.....
-
Oliverda
félisten
válasz venember83 #34541 üzenetére
A csapat új versenygépén két szárny található a pilótafülke mellett. "Ezeket Skate Fins-nek hívjuk, mert úgy néznek ki, mint egy finn a szörfdeszkán. Lehet, hogy még fejlesztjük őket. Az is lehet, hogy változik a formája, de az, is, hogy teljesen leszedjük."
"mert úgy néznek ki, mint egy finn a szörfdeszkán"
Ezt most ennyire félrefordították vagy csak poénkodott az öreg Sam? Esetleg jövőre Kovalainen - Raikkonen párossal akarnak indulni?
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz venember83 #34546 üzenetére
-
hunnylander
őstag
válasz venember83 #34546 üzenetére
Magyar F1-technikai szakzsargon a la formula.hu.
Fin, ebben a szövegkörnyezetben egyértelműen uszony/vezérsík.
De a szlengzsargon szamárfüleknek (donkey ears) nevezi ezeket a légterelőket (és ez telitalálat), akármilyen szebb nevet is szántak neki a williamsesek.
www.HunnyF1.com
-
Peat;)
veterán
válasz hunnylander #34548 üzenetére
Akkor az illetékeseknek többet kéne kimozdulni a való világba, vagy csak én nem láttam még ilyen szamárfület, összegezve nekem nem jött át a vicces elnevezés, mivel nincs hasonlóság
A formula.hu-s részeddel meg egyetértek, én a technikai ismertetőkön jót szoktam derülni, arra jó az oldal (én aki totál hülye a témához, mit érezhet az aki már konyít hozzá valamit )
[ Szerkesztve ]
-
hunnylander
őstag
válasz Peat;) #34549 üzenetére
Bizonyos szögekből, számomra ez nagyon is emlékeztet a szamár füleire. És igen, vidéken élek és láttam szamarat élőben.
De a Skate Fins-nél sokkal találóbb név a Donkey Ears, amit többet is használnak, na nem az illetékesek, hanem a 'fanok'..
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest