- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
okay
aktív tag
Hát igen, le kell még menjen néhány meccsnek mire dereng majd valami, nézegetem csak, már játszottam kb 15orát és eltelt 4nap
elsö edzömeccsemen tul vagyok.
A CM03-04el játszottam nagyon sokat, meg a 07-el de azt sem elég részletességgel.
A Honvéd-ot viszem, viszonylag jo alkalmazottakat találtam, csak a játékosok fizetési kerete az szinte semmi. -
okay
aktív tag
Probálkoztam azzal hogy mivel egy személyzet poszton limit van, uj szerzödés, meg nem is volt rá alkalmas, de hallani sem akart rola, Edzöböl is akartam nagycsapat edzöt, az se ment, a képességei megvoltak, bár a nagycsapat edzönek nem tudom mi a fontos, annak szinte minden? Meg lehet rossz emberekkel probálkoztam.
Taktikánál elöször meg kell ismerjem a játékosaim, gondolom ha egyik képességeik összege elég magas akkor azt a taktikát lehet eröltetni, távoli lövések, vagy technikák.
De ha rossz az assist-om vagy akármelyik személyzet amelyik abban a helyzetben tanácsot ad, gyengék a képességei, akkor nem fog pontos infot adni pl a következö ellenfélröl? -
okay
aktív tag
De jo hogy végre valaki nem csak a játék felszinét karcolja (pl: nem csak: tedd fel a világos zööd posztra a játékost ahova valo oszt' játssz, meg elkezdem a Reallal és megveszek mindenkit.)

Idegesit hogy nem tudom a legjobb döntéseket játékos vagy taktika vagy akármi terén.
Egyelöre átnézem amit irtál, nagyon jo
Köszi! -
okay
aktív tag
Hello!
Tudnátok segiteni abban hogy az alkalmazottaknak mik a föbb képességeik?
Nem vagyok benne biztos de pl egy csapatorvosnak csak a fizikoterápia?
Menedzsernek a menedzselés?
Kapusedzönek csak a kapusedzés?
A mentális résznél inkább a személyisége van, kivéve a csapatorvos viszont annak csak ott van fontos képesség?
Hogy müködik ez?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Fűnyíró topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 650w! BeszámítOK
- 5600 MHZ-es 16GB-os DDR5 notebook memória - számlával, garanciával
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, vagy valahogy kiszedem a játékbol, mert én magyarositottam.