Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
Kékes525
üzenetére
Dalszövegre az yt-t jobban szeretem, ott biztosan jól van időzítve a szöveg. Előadó, album infókra meg ott a net. Meg ugye ezeket az infókat is be kell szerezni, a plug-in által is emészthető formában, amit valakinek meg kell csinálnia.
De mint írtam is én annyira látom a felületét, amíg bedobálok számokat, vagy átváltok másik listára.
Szerintem a WinAmp is akkor kezdett el lecsúszni, amikor egy sima zene lejátszónál több akart lenni.A kettő szerintem nem ugyanaz. Egy (okos)telefont nem tudsz igazán úgy használni, hogy nem látnád. Egy zene lejátszóra ez totál nem igaz. Fut a háttérben...
Mellesleg pont ez (is) jó a FooBarban, hogy mindenki úgy alakítja át, használja, ahogy neki tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Kuponkunyeráló
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest