Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
makinen
csendes tag
Sziasztok! Kb. 1-2 éve használom a Foobar-t, úgyhogy kezdő szint... Váltottam XP-ről 7-re, újra telepítettem a progit, és két dologgal nem boldogulok. Ahogy a képen is látszik, a playback/order-ben megoldottam a folyamatos random lejátszást, de a jobb felső sarokba is kint volt ez az opció korábban legördülő menüben. Hogy jeleníthetem meg ezt újra?
Másik: a bal felső ALBUM LIST ablak tartalmát nem lehet valahogy mappa nézetbe tenni? Merthogy ez 52 mappa tartalma... Így ömlesztve nem az igazi. Nem a C meghajtón vannak a fájlok, ha ez számít valamit.+ még: ki szeretnék próbálni valamilyen grafikus skint, (pl. amilyen a képen), honnan tölthetnék le hasonlókat és van-e valami extra install eljárás hozzá vagy csak a szokásos? Foobar v1.3.6-ot használok.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Diablo IV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Honda topik
- További aktív témák...
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4621
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest