- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
"fehérje gazdag étrend kell kalórai szegényen"
Így, de azért zsírokból is fogyassz rendesen, pláne sok omega-3-ban gazdag forrásból.
40 ismétés sok, nem optimális, ha esetleg van nagyobb súlyzód, jobban jársz 2-3x8 ismétléssel, de több kilóval. Én olyan magas intenzitású edzéseket tolok, amit másoknak már nem is ajánlanék, viszont van is eredménye, kalóriadeficites diéta alatt is tudok erősödni.
Az egyismétléses maximuma 82-85 százalékán viszont kábé bárki tudna dolgozni biztonságban, sérülésmentesen. És sokkal többre is megyünk ezzel, mint mikor ilyen 70-75 százalékos intenzitásokon vagyunk. Ez utóbbinak kábé semmi értelme sincs.31 még nagyon jó kor. Láttam ilyen korú nőt (!), akinek kockás volt a hasa gyúrás nélkül, és a kajálásra se figyelt különösebben. Ez a gifted kategória persze, férfiaknál is ritka, de ott is találkoztam már olyannal, akinek az összes edzése kimerült a haverokkal való hétvégi focizásban, mégis kockás volt a hasa, eres a karja, és izomtömegben is jobban állt, mint én 3 év gyúrás után. Persze 40 fölött azért majd már az ilyeneknek is nehezebb lesz, legalábbis remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest