Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8912) adr0001


adr0001
tag

Addig van állandó éhség amíg a test "számít" a szénhidrátra a gyors üzemanyagra, hogy az meg fog érkezni kellő mennyiségben mint eddig mindig.

A szénhidrátokat ha nyers zöldségből visszük be, nehéz az 50g limit fölé tolni. De pl. banánnal, burgonyával már annál inkább.

Nem mondom hogy sétagalopp a ch minimalizálása és a cukor teljes elhagyása, de 1-3 hét után (BMI-től függően), ha kellő mennyiségű zsírt viszünk be helyette a helyzet gyökeresen megváltozik. A tárolt zsír felszabadulása és felhasználása még akkor is megtörténik ha csak annyira vagyunk aktívak mint Stephen Hawking volt egy átlagos napján. Az örökös éhségnek pedig heló.

Érdemes 17/7-ben táplálkozni, azaz 17 órán át koplalni, és egy 7 órás időablakban megenni a napi betevőt.

Ismetlem, kaja utáni sóvárgás nem lesz, a 17 órás időszak alat sem, de csak ha megfelelő mennyiségű zsírt fogyasztunk. Durva mennyiség elfogyasztásával is bajos 2000 kcal fölé menni, így a kalóriaszámlálást felválthatja az összetevők ellenőrzése.

A kezdeti időszak persze embert próbáló, fosással is tarkított (ez attól is függ mennyire van rottyon a bélflóra, bár aki fogyást érez égetően szükségesnek annak valószínűleg már nagyon). Ez 1-3 hét mint írtam, és ennek a végen van 1-3 nap totális gyengeség, abból is a legborzasztóbb fajta. Ez az a pont ahol a test teljesen kifogy a tárolt glükózból. Utána hawaii.

"If you think [***]* was a Grade A asshole liar, wait 'til you get gaslit by a mainframe"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.