Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8895) Hannibhál válasza Hannibhál (#8854) üzenetére


Hannibhál
őstag

Update magamnak.
A fogyásom eddig számok terén kudarc :D kemény 1,5 kg ment le, de legalább lefele ment(stay positive yeah). Viszont a derékfájás komolyabbra váltott, egy kis favágás súlyzós edzéssel teljesen kinyírta a derekam, így 2 hétig csak ültem, feküdtem s max a kocsiig sétáltam. Tegnap már fociztam ismét, egész korrektul bírtam, ami reményt ad az az, hogy kis pihentetés után már nem fáj, séta s a lépcsőzés is megy, csak foci közben van még.
Azért írtam, hogy számok terén mert vannak pozitív fejleményeim is. Saját magamra főzök javarészt, max heti 1szer van már kajarendelés, napjaim nagyrészében számolom a kcal-t, és nagyobbrészt benne is marado ka keretbe. Könnyebben mozgok(leszámítva a derékfájós dolgokat), több energiám van, nem kellenek a délutáni szundik(kivéve hétvégén) s ezáltal nyugodtabb is vagyok. Szebb bőr, jobb kedv, alvásom is javul, szóval vannak eredmények.
Kalóriából visszavettem 2500ról 2270re(194 ch, 166 fehérje, 85 zsír) mert soknak éreztem. Viszont derékfájásom cvsökekntésében az is segített, hogy a nagymértékű húsfogyasztásból is visszavettem, így most kicsit több ch van, s kevesebb fehérje. Sajnos hajlamos vagyok a köszvényre, s nagyon sok húst ettem (>200gr fehérje nagyrészt húsokból-csirkemell, pulyka főleg).
Összegzésképpen:
Valamennyi ment lefele(nem elég), feleségemnek jobban tetszem(kisebb pocó), jobb a közérzetem, derékfájás javul, március 23ra a célsúly felülírva.
És újfent köszönöm a tippeket mindenkinek :R

Gépelés nem az erősségemasdsdk

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.