Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
''Papírt nem kaptam... ''
Nem hát! Mert miután kiment a házból, azt a példányt amit neked kellett volna adnia, kitépte és bele a kukába, mondván: Ő odaadta, Te tagadod.
''egy adott szolgáltatás esetén megtévesztésnek minősül, ha nem magyarázzák el értelmesen, hogy miről van szó. Ezesetben itt aróól volt szó, hogy sem a cég nevét, sem a sajátját nem közölte, nem mondta el, miről is van szó tulajdonképpen (a szolgáltatás elvégzése előtt nem kell közölnie, mennyibe fog kerülni?). ''
Kérem hagyd már ezt! Nem jó nyomon jársz! Ha jogvitára kerülne sor, Ő be tudja bizonyítani, hogy szépen elmondott mindent, még prospektust is mutatott a hanyattfekvő bogarakról, és hogy erre mi a bizonyíték? Az, hogy te ezek után behívtad a lakásba.
Sőt, már egy hete is itt járt, akkor egy háromoldalas exceltáblával jött... amin az árai voltak, ezt oda is adta neked, pont ennek hatására Te hívtad Őt tegnap telefonon.
Ezzel szemben áll a te állításod: nem tudom ki Ő. Nem mondta mennyi, nem tudom mit csinált, nem rendeltem meg, aláírtam, de nem tudom mit.
Nem írom, hogy bíróságon, de egy jogvitában melyíik állítás hihetőbb?
Nagyon sajnálom, hogy ''negatív kisugárzásom'' van, de tudod az ilyenek agyafúrtak és egy jogász már régen kiokosította őket, hogy hogyan lehet tagadni vagy ellenedben állítani.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest