Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Runner_fxr
addikt
válasz
venom8888
üzenetére
Fogtömés bevásárló központban? És magad csinálod itthon?
Na ilyenről sem hallottam még. Mondjuk láttam pár angliai orvosi műsort, akadnak ott hentesek, meg érdekes elképzelések az orvosi ellátással kapcsolatban. Az biztos, hogy jobban jársz ha majd itthon Magyarországon csináltatod meg, nem ott.Nem hiszem, hogy ez az ideiglenes vacak, amit magad csinálsz otthon, sokat tudna segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5271, 100% AKKSI
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na ilyenről sem hallottam még. Mondjuk láttam pár angliai orvosi műsort, akadnak ott hentesek, meg érdekes elképzelések az orvosi ellátással kapcsolatban. Az biztos, hogy jobban jársz ha majd itthon Magyarországon csináltatod meg, nem ott.