- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDATIFAN
csendes tag
válasz
Sperafico #171 üzenetére
Szia! A minap én is hozzájutottam egy ilyenhez, bár én használtan vettem.
Volt már dolgom jó pár transmitterrel, nagyon sok félével (kb. 15 éve vehettem meg az elsőt), de ez most nagyon komoly!
Van ereje az adójának, sistergés alig, vagy szinte nincs is.
Ha töltöm a telefont róla, akkor az a minimális sistergés is eltűnik, ekkor erősebb is lesz az adója, gondolom a mikro usb kábel kvázi antennaként funkcionál ilyenkor.
A zene minősége is eléggé ott van, szinte mintha CD-t hallgatnék (ezen elcsodálkoztam egy kicsit).
A Xiaomi ebben is remekel hálistennek!Zenét bluetoothon keresztül lehet ráküldeni.
Telefont lehet tölteni, méri az autó feszültség szintjét, sajnos pendriveról zenét nem játszik le. Ez az ami számomra negatívum, meg hogy nincs RDS! -
AMDATIFAN
csendes tag
válasz
Sperafico #171 üzenetére
Szia!
Gondolom ahol megérinted, azon a részen lehet az antenna pontja a transmitternek, ezért szűnik meg ilyenkor az a minimális sistergés.
Hm. Újra egy készülék, aminek még ereje is lehet, és egy méternél nagyobb hatósugárral is rendelkezhet?
No fene... Lehet vennem kell egy ilyet aztán kipróbálni, mit tud... kis tuning stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest