- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Beszélj az NPC-kkel, questekért, egyébként meg ölj... egyedül a szintednek megfelelőket könnyen le tudod nyomni.
A spec skilleket az action slotban tudod egymás mögé pakolni, figyelem: ugyanabból többet is tudsz egymás mögé tenni!
Harc közben ''c''-vel indítod a kombót.
A tárgyak egyértelműek, a nyugati téren van egy kovácsműhely, ott vehetsz, ami kell. De a monszták droppolnak is rendesen. +2-es eddig a legjobb cucc, amit összeszedtem.
Alt + balklikkel karakteren eljön egy menü, itt tudsz groupolni is.
A szövegelés megint egyértelmű.
Amire Kao rávilágított: 15 szinten újra tudod osztani a skillpontjaidat, így érdemes az elején harcost nevelned, ugyanis én spec nem tudom semmire sem használni a 25-ös intelligenciámat
!
Jó vadászatot
! -
HaaS
addikt
Hm

Hát nemtom... engem abszolúte nem zavarna, hogy még két napot rá kellene húznom, csak mert nem fájter akarok lenni. Ha ez az ára, ám legyen. De hogy mindenki ugyanazt csinálja 15 szinten keresztül, aztán gyakorlatilag újragenerálja a karakterét, ez kicsit távol áll tőlem.
Azért szeretek egészséges mértékig azonosulni a karakterrel, hiszen ez játék, és ez a momentum szerintem speciel öli a játékélményt.
Ha most újra kéne kezdenem, erősen meggondolnám, hogy ne egy full erő karaktert játszogassak, aki egyszer csak gondol egyet 15. szinten, aztán a tapló izomemberből átalakul egy gebe észlénnyé. Csak hogy ne kelljen ennyit szenvedni az elején
Bocs az eszmefuttatásért
) -
HaaS
addikt
Báááh... nem mondod... milyen jó, hogy a 15-ös erőmmel szenvedek... hanem mi az a stat reset? Automatikusan leszedi az elsoztott pontokat 15. szinten vagy vmi aktiválandó dolog? Esetleg opció vagy tárgy?
Mert akkor tudnám használni később... sok kedvem nincs újrakezdeni :/.
Naon jó hír volt, mondhatom... -
HaaS
addikt
Kerestelek tegnap Kaoru, de nem voltál sehol...
Nem csalódtam a játékban, olyan... jópofa, tényleg. Elég jól eltalálták, hogy mindig akarj még egy szintet lépni, mert mindig kapsz valamit.
Azért hozzáteszem, lehetne kicsit változatosabb a hentelés. Pláne, hogy mágusnak készülök, nem tudok leverni karddal seperc alatt mindent. A kasztválasztás asszem 15. szinten van, ugye? Addig meg érintetlenek a manapontok
na szééép...
Azért jó ez, az első repülésig biztos tolom
Én Fen vagyok, lvl 9.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Formula-1
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- XFX Radeon 7900GRE 16GB - garanciális
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Infinity SM 155 3-utas passzív hangszórópár /Pioneer A-656 Mark II/Pioneer F-447L
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!
)