- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phw
lelkes újonc
Szia,
Ha innen rendeltél, nem kellett vámkezelést intézni, esetleg áfát, vámot fizetni rá?
Mintha azt olvastam volna valahol, hogy szállítanak EU-s raktárból is (nem tudom, mi a helyzet ha épp nincs nekik), de a lab401 is állítja, ők itt a kizárólagos disztribútor.Úgy látom, az alap flipper ára extrák nélkül ugyanannyi mindkettőnél, ha áfa nélkül nézem, csak az egyik dollárban, a másik euróban.
Infra: én is kipróbáltam, majd még az érdekelne, a lementett jelet tudom-e dekódolni és saját mikrovezérlős kütyüvel lejátszani. Így külön vevőt nem kellene építeni, flipperrel rögzíthetném a jelet, valami mással meg visszajátszhatnám - amit pl. internetre kötök és pl. hazafelé menet kapcsolhatnám vele a klímát. Úgy látom, a file, amibe rögzít, jól olvasható.
SubGHz: hasonlókat próbáltam vele, kb. mint hackrf-fel csak ezzel némileg egyszerűbb.
Ha tényleg tartalék kocsikulcsnak akarod használni a flippert, azért teszteld le, de én arra számítanék, hogy ha csak egyszer is használod a távirányítót, utána a flipperen lementett összes kód érvénytelen lesz.Nekem a kulcs maga is néha mintha kiesne szinkronból és kb. 8x meg kell nyomni, mire visszatalál és nyit.
Korábban a Revolut két mastercardomat lecserélte visára, amik még nem jártak volna le, egyet pedig nem, nem tudtam, miben lehetnek más. Most flipperrel megnézve őket úgy látom, hogy a lecserélt kártyák currencyje HUF, a le nem cserélté GBP. Az új visára már nem írja ki a flipper sem a currencyt. Ezt valószínűleg sose tudtam volna meg a flipper nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T495 Ryzen 5 PRO 3500U/8GB RAM/256 GB SSD/14" FHD Magyar bill. laptop
- Lenovo Thinkpad X390 i7-8665u/16GB RAM/512GB SSD/13.3"FHD Touch laptop eladó
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest