- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Treff
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek: ma egy új 240GB A400-as SSD-re rághostoltam a win7 rendszerem ősrégi image mentését, hogy legyen egy szűz telepítésem (nincs win7 lemezem és bootlemezem se, mert a gépet telepített winnel kaptam vagy 7 éve, ezért a ghost fájlból visszaállítás) és el is indult a gép vele, felállt a win7. Kikapcsolás után vissza csatlakoztattam mellé a rég hdd-t, amin eddig futott a gép, viszont így meg lefagy induláskor fekete képernyővel és villogó kurzorral. Boot sorrend ssd, majd hdd. Gép kikapcs, lehúztam a régi vinyót, start, és az ssd-s win7 nem bír felállni helytelen leállás miatt. A hibajavítással körbe-körbe megy a gép, újraindul, vissza hibajavításhoz, míg az előbb kék halált nyomott be egy rakat szövegeléssel, hogy megsérült valami fájla, szóval totál elszállt, így újra kell ghostolni az egészet előről. Azért ez így nem valami jó ómen a jövőre nézve
Na de mii lehet a baj? Ez normális dolog, hogy a régi, win7 rendszert tartalamzó vinyót nem tudom az ssd mellett használni, hiába az ssd-ről akarok bootoltatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple asztali gépek
- Premier dátumot kapott az Anno 117: Pax Romana
- iPhone topik
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Airsoft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged