- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Blaise
veterán
Egy friss Samsung 830 256GB ssd-re ezek jó értékek?
Köszi

-
Blaise
veterán
-
Blaise
veterán
Első mérésem a 40es Kingstonnal:

Ezek az értékek jónak számítanak?
-
Blaise
veterán
Végül megrendeltem egy 40gigás Kingston SSD-t beépítő kerettel együtt, remélem nem fogok benne csalódni.
-
Blaise
veterán
Sziasztok!
Elsősorban a Kingston 40gigás SSD tulajokat kérdezném:
Érdemes beleinvesztálni egy ilyen 40 gigás cuccba, hogyha Win7 rendszert szeretnék rajta tárolni? Hoz észrevehető gyorsulást mondjuk egy Samsun F3 winchesterhez képest? Mennyivel jobb érzés ssd-t használni ?

Ha jól értem akkor a fentebbi hsz-ekben leírt hekkeléssel aktiválható a 40es Kingstonokon a TRIM funkció?
-
Blaise
veterán
Sziasztok!
Elkezdtem szemezgetni az olcsóbb SSD meghajtókkal. Kinéztem a "közkedvelt" 40gigás Kingstont, ami ~25ezer Ft-ot kóstál. Ha jól vettem ki, akkor ez Intel gyártmány, és megszűnik a forgalmazása? Mekkora a gyorsulás Win7-nél egy Maxtor PATA wincsi után? Érdemes egy ilyenbe beruházni? (konfigom az adatoknál)
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest