Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Aktív témák
-
McDog
aktív tag
válasz
scream
üzenetére
Nekem a Pioneer 216D DVD írómat nem látja mindig, ha a BIOS-ban beállítom az AHCI módot, pontosabban néha látja, de bootolni nem hajlandó róla
, így nálam kiesett, a többi főbb beállítást elvégeztem, a tesztek olyan értékeket hoznak, mint amit másoknál olvasok. Lassulást nem tapasztaltam még úgy se hogy az előző rendszert másoltam át. True Image-gel és ezáltal az eltolás sem az igazi.
Ám ha nem is egy megoldás, ha stabilan másolsz, nem találkozol lassulással akkor kiszűrted hogy az alaplapod AHCI módja nincs annyira a helyzet magaslatán. -
McDog
aktív tag
Tulajdonképpen mi történik ha nem jól helyen kezdődik a partíció, nem megfelelő az eltolás? Hosszú távon van valami következménye?
-
McDog
aktív tag
Annyi dolgot kitalálunk, hogy minél kevesebb írási művelet legyen az SSD-n, ám közben a CrystalDiskMark-ba általában 1000MB alapértelmezett 5*ös beállítással nézegetjük.Ez nem jár véletlenül 4* 5*1000MB írással?
-
McDog
aktív tag
válasz
zsolt19900
üzenetére
Norton Ghost, ha nincs meg, akkor a Hiren's boot CD-n is megleled.
-
McDog
aktív tag
válasz
zsolt19900
üzenetére
Ghosttal ha particióról particióra másolsz, akkor a többit békén hagyja. Ha valamiért az nem lesz bootolható, akkor SSD-t lehúzod win7 lemezt berakod és kijavítja.
Aktív témák
- Új 256GB Samsung PM991a NVMe SSD-k 2230 méretben, 100% max pár óra üzemidő - több db
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- M2 Sata 256 / 512 SSD-k / Intel / Samsung / Sandisk /
- XPG SPECTRIX S40G RGB 512GB NVMe SSD 100% / Beszámítás OK!
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt legközelebb kipróbálom.
, így nálam kiesett, a többi főbb beállítást elvégeztem, a tesztek olyan értékeket hoznak, mint amit másoknál olvasok. Lassulást nem tapasztaltam még úgy se hogy az előző rendszert másoltam át. True Image-gel és ezáltal az eltolás sem az igazi.