Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
válasz
bojan01
üzenetére
Akkor sajnos passz, mert minden progi szerint minden teljesen rendben van, amit lehetett, azt megtettük és nem változott semmi... Próbálj meg e neten keresni egy tesztet róla, hogy ott mennyit mértek 4K-ban ezen a PATA SSD-n, hátha ez tényleg csak ennyit tud, más ötletem sajnos nincs.

-
válasz
bojan01
üzenetére
Ja, bocs, szóval a "5. Hogy tudom visszaállítani a Windows 7 alap IDE vagy AHCI driver-ét?"-re keress rá...
Ha sikerül a driver csere és utána sincs változás, akkor a HDS legújabb változatával nézz rá, az részletesebb infót fog kiírni róla, lehet, hogy csak egyszerűen véres a torka a meghajtónak. (Az én progim szerint az SSD-nél fontos alapvető dolgok rendben(az SSD-hez mérten), de nem vizsgálja, hogy vannak-e rossz szektorok vagy egyébb hibavizsgálatot nem végez) -
válasz
bojan01
üzenetére
Ha sebességben nem is, de legalább, a korábban "nem telepített" szolgáltatás (meg jó eséllyel más) is most rendben van.
Ebben a bejegyzésben keress rá a "6. SATA IDE módban telepítettem a Windows 7-t, utólag át lehet állítani SATA AHCI módra?" szövegre és ott le van írva a driver csere.
Sok más egyébről is olvashatsz benne, gondolom az XP-s INF drivert sem erőszakoltad fel W7 alá... -
-
Bodor
veterán
válasz
bojan01
üzenetére
Hát érdekes egy dolog, hogy nem tudni milyen alaplapon van az SSD.
Az szinte biztos, hogy ez a típus nem támogatja a TRIM-et. Ha használtan vetted, akkor lehet le van már harcolva kissé.
Úgy látom Fire/Soul/CD tud neked majd segíteni. -
Bodor
veterán
válasz
bojan01
üzenetére
Szerintem rossz driver van fent, az intelide erre enged következtetni.
Mutass egy képet, ami ezzel készült. -
válasz
bojan01
üzenetére
Ha eredeti/érintetlen W7 telepítővel próbálkoztál, akkor azt kellene megpróbálni, hogy egy XP vagy Vista felmegy-e a meghajtóra. Nem tudom, hogy kéz alól vetted, avagy még újonnan sikerült beszerzni az SSD-t, de ha az XP és/vagy Vista felmegy rendesen/zökkenőmentesen/probléma nélkül, akkor kizárható, hogy esetleg az SSD-vel van gond.
-
válasz
bojan01
üzenetére
Az "éles" indítást hogy kell értelmezni? Felment normálisan, el is indult a telepítés végeztével, be is jött az asztal stb, majd a következő restart-nál már nem?

UI: Mondanom sem kell, hogy csak akkor van értelme a társalgásnak, ha eredeti érintetlen telepítőlemezt használsz és semmi "okosítót" sem. Ha ez esetleg nem így lenne, akkor nincs miről értekezni a továbbiakban.
Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung 860 EVO 1TB SSD,2.5
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest