Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Én pont emiatt cseréltem platformot. X58-asom volt amibe egyetlen INTEL vezérlős alaplap sincs. Nagyon bosszantott. Ennek képes voltam véget vetni, mert így legalább nyugodt szívvel vehetek SSD-t mert végre nem látom többet ezt a szót, hogy Marvell! Te is pont a gyártói lustaságot viseled rosszul ami jogos. Marhaságnak tartom hogy nem képesek bizonyos SSD-ket kompatibilissé tenni a Marvellel.
Én nem tudom tanácsot adni, esetleg azt hogy irány az intel vezérlős alaplap felé! Ott nincs gond, nincs szenvedés.
-
Efbialy
tag
Szia!
Új nap, új ötletek..
Igazából most visszanéztem a legelső hszed és az ugrott be hogy majdnem ugyan ezt a sebességet eléred Sata 2-vel is, és mivel az ugye natív amd-s port ezért kb 99% hogy ott működik rendesen a Trim meg minden. Szóval ha nem fontos a Sata 3, amiből igazából nem is érzel semmit most, akkor szerintem dugd át Sata 2-be. -
Efbialy
tag
Így még egyszer megnézve a videót 1-2 dolog eszembe jutott amivel lehet gyorsítani.
Egyrészt amit te is írtál az a vezérlő, a másik hogy nincsen Sata eszköz detektálás bootoláskor, szóval IDE modba van használva az ssd, ez ugye egyből 4-5 mp, és valószínűleg nincs hdd se a gépre kötve, ez is jelent néhány mp-t, és még biztos van 1-2 trükk amivel tovább lehet gyorsítani, csak ezek nem alkalmasak napi használatra csak ilyen netes villongásokhoz jók. -
Efbialy
tag
1. Azért mert nincs Trim még nem megy tönkre az ssd csak egy idő után belassul.
2. Illesztőprogramot eltávolítani az Eszközkezelő, eszköz kiválaszt, jobb klikk tulajdonságok, illesztőprogram fűl, és alul van egy eltávolítás gombbal lehet, utána tudsz régebbit telepíteni.
3. Szerintem nem parasztvakítás, pusztán valószínűleg az a videó egy kicsit túlzó. -
RPZ
tag
Hát akkor úgy látszik ezt bebuktam
.Szóval hivatalosan kikristályosított információ: [link]
"Hard Disk Sentinel checks the real usage of TRIM for each appropriate devices (one-by-one). If it displays "disabled", it means there is a problem with the driver of the hard disk controller (if both the OS and SSD should support TRIM). Usually updating this driver from the Driver Zone may help. If not, using a different hard disk controller may also helpful."Tehát akkor tuti, h nem megy a trim, ergo pár hónapon belül kukázhatom is a kicsikémet.
Ezekszerint semmi más lehetőség nincs, mint próbálgatni más verziószámú drivereket?Itt az oldal alján találtam párat: [link]
Tudja esetleg vki, hogyan lehet régebbi verziójú drivert telepíteni (a win csak újabbnak látja értelmét)??? Amit ugyanis a hddsentinel (és ti is ajánlottatok az 1.0.00.1034 -es volt, nekem pedig alapból 1.0.00.1036 volt fent). Egyébként egészen 2.2-ig van pár darab, de elég nagy a kavar a számozásban.Ezekszerint az SSD tényleg parasztvakítás? Tehát a linkelt videóm pl. a 33 sec-ával csak vmi CGI animált trükk lehet, és a valóságban 2-4-szer lassabbak az SSD-k? Csak a gyártók készítik ezeket a trükkfelvételeket a youtubera, hogy átverjék az egyszeri usereket???
Aktív témák
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.