Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Végül is...
azon goldolkodom, hogy akkor már lehet inkább a HDD-re kellene rakni. Ha nem nyúl hozzá akkor nem zavar sok vizet, ha használja, akkor meg nem az SSD "kopik" (tudom, 50 év helyett 25 évre csökkenti, de most elméletről beszélek).Ez hülyeség lenne?
#41426: még nem raktam sehova, ma vettem át a "drágát", épp ezért vagyok ennyire aktív, próbálok utánajárni mindennek a telepítés előtt

-
Bodor
veterán
Ez a típus pont nem ajánlott...
Ha van egy kis időd, olvasd el ezt a cikket!
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- WD Black SN850X 8TB
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB LETT!! 4TB HDD 100/100 - Több darab!
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azon goldolkodom, hogy akkor már lehet inkább a HDD-re kellene rakni. Ha nem nyúl hozzá akkor nem zavar sok vizet, ha használja, akkor meg nem az SSD "kopik" (tudom, 50 év helyett 25 évre csökkenti, de most elméletről beszélek).