Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Mukorka
addikt
válasz
Antarctica
üzenetére
Nem rossz az. Tény hogy átlagfelhasználásban nincs sok különbség. Nekem a Corsair P64 is megfelelt eddig de ha nem adnak másikat helyette akkor valami Sata3 cucc jön. Vertex3 vagy Crucial.
-
nightmare13
őstag
válasz
Antarctica
üzenetére
Az S599 A-Data-t én is néztem, ha jól emlékszek, Sandforce vezérlős. Igazából aközött, meg a Corsair között vacillálok, plusz még a 64-es Kingston V is érdekes.
Amúgy a vezélrő se mindegy, mert a sandforce vezérlők tömörítést használnak, ami gyorsabbá teszi őket, cserébe alapban tömörített fájlok (iso, stb) elvesztik az előnyüket,valamint mivel tömörített adatokról van szó, egy lapka elvesztése kb dupla annyi adatot jelent, emiatt kell minden adatot duplán kezelnie felírásig, hogy ne legyen hiba, vagy valami ilyesmi

Aktív témák
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest