- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Gurulunk, WAZE?!
- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
greenface
aktív tag
Szerintem vhol minden eddigi hozzászólónak igaza van.
Egyfelől én szociálisan érzékenynek tartom magam, rettenetesen sajnálom az olyanokat, akik 50-60e Ft-ért 9-10 órákot dolgoznak keményen nap mint nap, igazi kilátások, esélyek nélkül. Felháborító dolgok vannak, az biztos.
Másfelől viszont tudomásul kell venni azt, hogy piacgazdaság van, a béreket ALAPVETŐEN a piac határozza meg. Nagyon leegyszerűsítve, de alapvetően igaz az, hogy ennyit produkál a magyar gazdaság jelenleg. Azaz nem a gonosz kormány, munkaadók, stb. tehetnek róla elsősorban. Tehár vigyázni kell ilyenkor, hogy ne essünk demagógiába.
Ami engem igazán felháborít: rettenetesen magasak az adóterhek, a megtermelt jövedelem legalább 40-50%-ával az állam rendelkezik És nézzük meg hogyan működnek az állami szervezetek (önkormányzatok, iskolák, kórházak….), és hogy mennyire hatékonyak a költségvetésből eszközölt beruházások….. Na itt van a nagy gond. A kínnal-keservvel megtermelt pénzt az állam(-i szervezetek) döbbenetes mértékben pazarolják el. Egyszerűen sz*rul működnek (lsd. MTV, MÁV, önkormányzatok, stb).
Egy ismerősöm nemrég kezdett el egy közepes vidéki város önkormányzatánál dolgozni: állandó a sírás, hogy nincs pénz – ugyanakkor döbbenetes dolgok folynak ott… Milliókat dobnak ki az ablakon, egyszerűen ’eltűnik’ a pénz…Ugyanez van az egészségügyben, rendőrségnél……… Ha meg a kormány vmi reformot szeretne, tiltakoznak kézzel-lábbal (lsd. eü-i reform).
Aktív témák
- Marathon (2025)
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung kuponkunyeráló
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Gyúrósok ide!
- Motoros topic
- OLED monitor topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest