Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- total90: Mennyi pénzből lehet megélni Münchenben?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
anadroid
senior tag
1 hét alatt kell legalább 5 meghívottadnak végigcsinálnia a teljes regisztrációs folyamatot, akkor kaphatsz (ha éppen fut az ilyen akció, és kaptál is róla értesítést) 1 évre díjtalan metálkártyát.
Feleséged téma: egy jó ebédet
.Pénzjutalom: országtól is függ. Magyarországon most jó nagy lendületet vett a Revolut, ami kevésbé teszi valószínűvé, hogy ide pazarolnák a pénzüket. Most a Távol-Kelet, Ausztrália, USA lesz a célpont, meg az elmaradottabb EU-országok (pl. Németország, már persze Revolutilag értem).
De minden lehetséges, az is, hogy holnap indul ilyen akció, meg az is, hogy fél év múlva, meg az is, hogy soha többé.
A magyar support beindulása körülre (amire nyár óta toboroztak) én azért érzek valami halvány fuvallatot. Tudom, csukjam be az ablakot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.