- Digitális Állampolgárság Program
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bavid
senior tag
-
Bavid
senior tag
A 100 éves ember aki... csak svéd nyelven van? Moziban is úgy adták?
-
Bavid
senior tag
Sziasztok, valakinek van infója arról hogy a Million Ways to Die in the West unrated változata mennyivel másabb mint a sima?
Más: The Fault in Our Stars: műfajilag ugyan romantikus drámának mondanám a filmet, s ezt a stílust igen kevéssé kedvelem, mégis, ez a film abszolút szerethető volt, jó karakterekkel, néhol jókat is lhetett mosolyogni rajta. Elgondolkodtatott, megragadt bennem. Tudom ajánlani mindenkinek!
-
Bavid
senior tag
Amazing Spider Man 2: (imax) 3,5/10. Röviden tömören iszonyatos csalódás.
Innentől lehet hogy spoileres kicsit, de szerintem senki nem veszít vele ha tovább olvas.
Volt kb 10 percnyi akció, az király volt, egyébként egy kalap ***. Rég unatkoztunk filmen ennyire. Imaxnek is sok értelme, amikor a film jó részében szinte csak ember fejeket mutatnak szuperközeliben. Magyar szinkron elég idegesítő (főleg a csaj hangja), mondjuk ő alapvetően is az, az egész film alatt olyan bugyuta szövegei vannak, mintha ő lenne Mr Captain Obvious. Komolyan a 142 perces film 100 percében azt éreztem hogy nee már megint csak ez megy.
Kedvencem ez a poszter: Ez alapján azt várná az ember hogy na itt aztán fasza akció lesz végig, na a nagy f@szt. Konkrétan Rhino benne van a filmben kb 1 percet. Goblin vagy 5-öt, Electro meg talán ha fél órát. Bezzeg a csajt nem rakták fel pedig lehetne kb ő a főszereplő, többet láttama fejét mint Pókembernek.[ Szerkesztve ]
-
Bavid
senior tag
Foroghat végre a Törtetők/Entourage film! ('14 elején kezdhetik a forgatást elvileg).
[ Szerkesztve ]
-
Bavid
senior tag
-
-
Bavid
senior tag
IMAX meg Avatar nyilván más tészta, az nekem is tetszett, nem is tudtam viszont hogy Star Trek angolul csak 3d-ben lesz Így valószínűleg bevállalom.
Amúgy ha eredeti a hang, és feliratozzák, jókat szoktunk derülni, hogy milyen melléfordításokat szoktak csinálni, utána meg eszembejut, hogy szinkronnál meg, ezt sose senki nem fogja megtudni, hogy az eredetileg nem is úgy volt. -
Bavid
senior tag
Sziasztok, már egy ideje olvasgatom a topicot, most én is ajánlanék:Side effects: sokkal jobb lett mint vártam, tényleg érdekelt a végén a történet, kellemes csalódás volt egy 7,5-et simán ér nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Milyen program, ami...?
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külpolitika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eGPU tapasztalatok
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!