-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Jól van, Gooby...
A sok bullshit között, ami a neved mellett szerepel, jó lenne néha értelmet is felfedezni. De nem baj, szerencsére van elég értelmes látogatója a topiknak, megmaradhatsz bohócnak, szerintem számodra is ez a legnagyobb öröm.
A többiek úgy vannak vele, hogy vicces vagy, szerintem irritáló, gondolom ők a Marvel filmek iránt éreznek így, úgyhogy át tudom élni a fájdalmukat, miközben folyton azokról olvasnak. Szerencsére te ritkább vendég vagy.
Két eshetőséget látok amúgy:
1.: Te tényleg elhiszed mindezt és akkor orvosi eset vagy, Isten bocsásson meg nekem, hogy gúnyt űzök egy beteg emberből.
2.: Troll vagy, abból is a túlélő fajtából, a vallás topikos ámokfutásod alapján inkább erre tippelnék. De ettől függetlenül nem vagy vicces és kicsit gáz az, hogy habár mi többen folyton a ratyi szuperhős filmekről beszélünk, azért néha-néha csurran-cseppen egy-egy értelmes hozzászólás mindenkitől. Tőled ilyet még nem láttam. Na mindegy, tökéletes házhoz dukál egy háziállat, úgyhogy maradhatsz.
Ja, habár gomb nincs, mostantól ignorálni foglak, majd a topik többi lakója eteti a trollunkat.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Digitális Állampolgárság Program
- Anime filmek és sorozatok
- Linux kezdőknek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...