Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Aktív témák
-
Polesz
addikt
Nem azért.
Egyszerűen nem tudom igazából megmagyarázni. Talán ez olyan mint az első szerelem. Mondjuk ezzel sokkal nagyobb sikerélményeket értem el hardvereim telepítése során és nagyon megszoktam a használatát. Ezért is maradtam meg ennél. Kipróbáltam nagyon sok disztribet, de ez volt szerinem a legletisztultabb mind közül. -
Polesz
addikt
Az első linuxom volt a slack és egyszerűen beleszerettem. Kipróbáltam sok mást is, de ez maradt végülis. A debian csomagkezelése klassz nagyon, de nincs mindenből csomag legalábbis amikor megjelenik én meg nem szeretek várni. Fordítással meg nem piszkítanám a rendszert :) RPM alapú csomagok rémálom. Maradt a slack. Alaptelepítés fel. Frissítés csak a legfontosabb dolgok. A többit magamnak fordítom és állítom be kényem-kedvem szerint. Szerinem ez a linux az ami a legtöbb szabadságot adja.
-
Polesz
addikt
Na jó nem a mozgalommal magával van problémám, hanem ezzel a paranoid viselkedéssel. Egyébként volt róla szó, hogy legyen egy egyszerű script debianban ami leszedi a cuccost és szépen rendszerbe pakolja. A script persze gpl. Ebbe senki nem tudna belekötni. Ugyanez a többi disztribnél is. Egyedül az UHU lejátszója ''normális''.
-
$JD$
csendes tag
-
Cathfaern
nagyúr
Szerintem jobban jársz (legalábbis egyszerűbb), ha a MDK-es CD-ről rakod fel (azon is fenn van)
-
$JD$
csendes tag
Köszönöm, megnézem! Egyébként eddig a KDE alapértelmezett lejátszóját használtam, asszem Kaboodle, vagy valami hasonló K-s neve van :P
-
Polesz
addikt
-
$JD$
csendes tag
Nem tud valaki egy jó film feliratozó progit linux alá (konkrétan Mandrake 9.1)?
A Mandrake egész jól viszi a különböző formátumú videofájlokat, már csak egy kis felirat kéne :)
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest