Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
spammer #1497 üzenetére
Ezeket A mélység titka kivételével láttam, nem pont ilyenekre gondoltam. Olyanokat keresek, amikbe bele lehet élni magam, nem az a klasszikus hollywood-i stílus, hogy benne van a szerelmi szál, meg ilyenek és happyend. Valahogy a 2020 - A tűz birodalma számomra egy klasszikus, illetve a Cloverfield is jó. Nem feltétlen kézikamerásra gondolok, hanem menekülősre. Zombis is lehet, bár abból is sokat láttam már. Nekem a legjobban tetszők a 28 nappal/héttel később, Legenda vagyok. Talán ezek a filmek hoztak egy folyamatos feszültséget, hangulatot, ami nagyon tetszett és napokig járt a fejemben a film. A Jurassic Park is nagy kedvencem, bár az inkább a klasszikus happyendes mese. De jöhet ilyen dzsungeles túlélős, stb. Azokat is szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest