- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
A bump arra való, hogy felkerüljön előre a fórumtéma.
Szóval érdekel, hogy kell konfigurálni egy PS3 kontrollert a programmal, mert XBox360-ra kell átállítanom, hogy a gombócokat érzékelje a játék. Csak lassú futásban tudja vezetni a labdát a játékosom, és kicsiben fordul csak, nagyon kicsiben, toszogatja a labdát. Van erre egy gomb is, tudom, amit ha benyomok, így történik, de én nem nyomok semmit, ezért érdekel, hogy kell beállítani a PS3 kontrollert, hogy hibátlanul működjön mint Xbox kontroller? Képernyőmentés, vagy akármilyen tipp jól jönne a motioninjoy használatával kapcsolatban. Előre is köszönömHack: nekem az originben, korábban EA fiókban van egyéb játék is, így a hack meg se fordul a fejemben.
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs