Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cettlee
őstag
az mitöl van , hogy néha csinálom a biciklicselt a controlleren és csak marha nagy késéssel csinálja a játékosom? többi csel az ok.
-
cettlee
őstag
az miért van hogy futok a kiugratott csatárommal 95ös végsebességgel és varane SASSZÉZVA fut mellettem ugyanolyan sebességgel?
-
cettlee
őstag
ez is szét van scriptelve, számomra az utolso jo fifa a 13-as volt
-
cettlee
őstag
fitness nálatok hogy alakul? nálam fekir a cam és meccs végére 50%on van, többiek is 50-60 között. sima balanced-ot játszottam egész meccsen, semmi team pressure
-
cettlee
őstag
hali!
probáltam upgradelni az 50k laliga csapatomat és ez lesz belöle. hol lehetne finomitani? rashford megéri az árát? pogba? -
cettlee
őstag
skillezéshez szoktátok nyomni az L2-t? azt olvastam hogy ugy jobb a ballcontrol
-
cettlee
őstag
ez életem leg pay to winesebb játéka. 80k-s csapatommal nagyon küzdök a gyp-k ellen.
-
cettlee
őstag
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
nálam olyan is volt hogy a védöm elvette a csatártol a labdát , a csatár utánamcsuszott , megborultunk és ő kapott 11-est

-
cettlee
őstag
honnan tudom hogy még gány WL meccsem van hátra?
-
cettlee
őstag
szerintem 2-3 hete tök más volt a gameplay, nem tudom megmondani mi változott, talán mintha több lenne az AI beavatkozás, 2 hete a fogyatékosokat szét tudtam alázni mostpedig szétmákolnak napok óta.
én sem vagyok nagy játékos de tudatosan játszom, az ellenség meg találomra passzol egyet és killerpassz lesz belöle -
cettlee
őstag
hali! kerdes
amikor team pressure-ol az ellenseg , passzolok, az embere 1 meterre az emberem mogott all.
Passzolom labdat es ugye atvalt a fogado emberemre, nyomom a sprintet meg a labda iranyaba futast, megis megeloz az ellenseg. Probaltam protect the ballt is nyomni de legtobbszor elpockoli a labdat. -
cettlee
őstag
mikor kapom meg a WL nyereményt?
Hazardot használja valaki CAM-ban? Csak 4 chemet kap , igy is használhato? -
cettlee
őstag
hali!
itt egy szitu, cdmel eladtam a labdat, utana izombol futok is vissza vele hogy utolerjem a csatart, mindezt a cb vegignezi es csak kesobb indul hatra. ezt hogy lehetett volna megoldani? rengeteg ilyen van, miert nem indul hatrebb magatol? -
cettlee
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
elöbb játszottam egy akinfewa ellen, brutál
vicces ahogy a pályán mozog
vágott nekem vagy 4 golt -
cettlee
őstag
hali!
életem első WL-je, nálam teljesen jo a játékmenet PC-n.
Majd szivesen nekiállnék pár objektivnek ami fut Friendlies-el kapcsolatos, de nincs barátom
szoljon akinek van kedve ilyennel töketlenkedni. b*zdanyad az acc-om neve csillag nélkül -
cettlee
őstag
-
cettlee
őstag
-
cettlee
őstag
hali! nyitottam egy kék mendy-t. mit csinál a kék? többet ér mint a sima? a piacon még nincs is ilyen
-
cettlee
őstag
hali!
a játékon belül megjelenő csapatom nevét hol tudom átirni?
a squadnál rename-eltem de nem történt változás játékon belül. -
cettlee
őstag
nekem tegnap volt egy olyan meccsem, hogy az ellenfélnél nem is volt a labda de nem tudtam golt lőni. 24 kapuralövés és végül a 92. percben lőttem egy mákos golt. De mégcsak nem is az volt hogy mindenhonnan lövöldöztem eszetlenül hanem 90%kuk ziccer volt. Mentség hogy a csatáraim finishingje 77 körül van.
-
cettlee
őstag
hali!
tradelni már sikerült.
Viszont div rivals meccs után lefagy a game, igy DNF-et kapok mindig. -
cettlee
őstag
már van 15k zsetonom de nem tudok tradelni és a 60as csapatommal kell játszanom
-
cettlee
őstag
halo! pc-n játszom, az eredeti fos fut csapatom van, amikor játszom division rivalst, meccs végén mindig lefagy és alt+f4eznem kell. tradelni még nem tudok
-
cettlee
őstag
hali!
hol lehet jó áron megvenni a gamet? kiprobálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- sh4d0w: Van-e még?
- Robotporszívók
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- 8 ÉV GARANCIA! Seasonic Vertex PX 1200W 80 PLUS Platinum Full moduláris tápegység.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest