Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Először 4222ben gondolkoztam és 2 camot raktam még be és ő lenne az egyik, B Silva meg a másik Hagi mellé. Aztán néztem meg a 442t és tettem be Neymart és Salaht, mint olcsóbb megoldás. Alapvetően 4231ből indulok, de szinte mindig áttérek 442re, ehhez 2 gyors ember kell szélre, Cantona pedig nem az, ahogy Hagi sem és ez a verzió jóval olcsóbb és marad még legalább 1 minőségi játékosra, de lehet 2re is. Ahh felrobban a fejem, nem tudom hogy lehetne a legtöbbet kihozni ebből
CR egyelőre pihen, annyira magas az ára, hogy addig nem veszem meg, amíg 1m körülre nem esik be. Kantét imádom, de annyira 1 dimenziós játékos, hogy jó lenne már vki helyette, ugyanez VVD, egy vadállat, de már túl lassú és clunky. Viszont nem akarok Brunon kívül más untradet megcsinálni aki ilyen drága, nem akarom lekötni magam, hogy aztán ne tudjak variálni kedvemre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AliExpress tapasztalatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hisense LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
CR egyelőre pihen, annyira magas az ára, hogy addig nem veszem meg, amíg 1m körülre nem esik be. Kantét imádom, de annyira 1 dimenziós játékos, hogy jó lenne már vki helyette, ugyanez VVD, egy vadállat, de már túl lassú és clunky. Viszont nem akarok Brunon kívül más untradet megcsinálni aki ilyen drága, nem akarom lekötni magam, hogy aztán ne tudjak variálni kedvemre...