Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Először 4222ben gondolkoztam és 2 camot raktam még be és ő lenne az egyik, B Silva meg a másik Hagi mellé. Aztán néztem meg a 442t és tettem be Neymart és Salaht, mint olcsóbb megoldás. Alapvetően 4231ből indulok, de szinte mindig áttérek 442re, ehhez 2 gyors ember kell szélre, Cantona pedig nem az, ahogy Hagi sem és ez a verzió jóval olcsóbb és marad még legalább 1 minőségi játékosra, de lehet 2re is. Ahh felrobban a fejem, nem tudom hogy lehetne a legtöbbet kihozni ebből
CR egyelőre pihen, annyira magas az ára, hogy addig nem veszem meg, amíg 1m körülre nem esik be. Kantét imádom, de annyira 1 dimenziós játékos, hogy jó lenne már vki helyette, ugyanez VVD, egy vadállat, de már túl lassú és clunky. Viszont nem akarok Brunon kívül más untradet megcsinálni aki ilyen drága, nem akarom lekötni magam, hogy aztán ne tudjak variálni kedvemre...
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Gigabyte Aorus Master 16 //OLED // RTX 5090 // Számla // Garancia //
- Adata XPG Lancer Blade Memória, 32GB (2x16GB) DDR5, 6000MHz CL30 kit (2028.07.25-ig PCX GARI)
- ÚJ Bontatlan Sony Bravia K-65XR90 - 4K HDR Google Mini LED TV - 3 év garancia
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
CR egyelőre pihen, annyira magas az ára, hogy addig nem veszem meg, amíg 1m körülre nem esik be. Kantét imádom, de annyira 1 dimenziós játékos, hogy jó lenne már vki helyette, ugyanez VVD, egy vadállat, de már túl lassú és clunky. Viszont nem akarok Brunon kívül más untradet megcsinálni aki ilyen drága, nem akarom lekötni magam, hogy aztán ne tudjak variálni kedvemre...