- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Ja hát nekem azt offline fifához már nincsen gyomrom
Idén konkrétan 70 darab sb meccsem van a játékban. Egyébként úgy tudom, hogy az offline draftban a nehézség nem számít a packoknál, tehát ugyanazt kapod beginneren mint World Classon.Az idei sb is egy kalap szar lett. Tavaly még játszottam minden héten mert legendaryn 10-15 meccsel sima elite3 voltam de idénre a nehézség változás miatt nem fogok 30 meccset letolni world classan egy elite3-ért. Ráadásul rohadt idegesitően játszik a gép. Akkor már inkább szenvedek online az ilyenek ellen
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Óvodások homokozója
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Philips LCD és LED TV-k
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- UTOLSÓ DARAB - Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Idén konkrétan 70 darab sb meccsem van a játékban. Egyébként úgy tudom, hogy az offline draftban a nehézség nem számít a packoknál, tehát ugyanazt kapod beginneren mint World Classon.