Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
"De én 90%-ban jobb stickel váltok embert az meg odavált ahova akarok"
Azt meg hogyan? Ne kamuzzál kolléga.
Én nagyon jól váltok jobb stickkel, de kurvára nem oda vált sokszor ahova szeretném! Hiába vagyok benne biztos 100%-ig, h jó irányba húzom akkor sem! Van, h 3x kell javítanom és az rengeteg idő. Mire sikerül már vert helyzetben vagyok. Ha nálad ez nem jelentkezik, akkor te a felső 10.000-hez tartozol.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én nagyon jól váltok jobb stickkel, de kurvára nem oda vált sokszor ahova szeretném! Hiába vagyok benne biztos 100%-ig, h jó irányba húzom akkor sem! Van, h 3x kell javítanom és az rengeteg idő. Mire sikerül már vert helyzetben vagyok. Ha nálad ez nem jelentkezik, akkor te a felső 10.000-hez tartozol.