Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Jah elnéztem, bocsi. Hát filózok én is. Csak Rashford nelem ST be kéne, de a sima lapja csak 4 chem es st be. Saint Maximin If lapján is gondolkoztam, de elég jó a sima gold lapja is (Nem tudom megérné e). Wernert biztos nem veszek, néha olyanokat kihagy, hogy csak lessek 4wf el. Az ellenfeleknél 2wf vel Inaki Williams mindent is bevert ellenem

(Jah +ST be 5csillagos skill movest akarok. Aubameyang a futóbolond
a másik csatárnak agilis, jól cselező kell) Ma ahogy írtam Promes nagyon bejött 5skill move 4wf neki.Egyébként Joe Gomez valakinek bejött? Nekem nagyon nem nyerte el a tetszésem. Az árához képest. (Tomori kb ugyan azt, vagy többet nyújt xD)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mesterséges intelligencia topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Projektor topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kontaktlencse
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Xbox Series X
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a másik csatárnak agilis, jól cselező kell) Ma ahogy írtam Promes nagyon bejött 5skill move 4wf neki.