- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Te is meg tudnád csinálni, ha akarnád, de egyrészt nem létszükséglet használni, másrészt kezdik már túlbonyolítani. Jó, hogy nem már a szögleteknél is egyenként kell majd beállni a kapu elé
Támadásnál még ok, de védekezésnél kinek lesz ideje/kapacitása arra, hogy lenyomja a a sticket, eldöntse melyik védőre váltson, miközben az ellenfél az aktuális überbroken skill movest készül végrehajtani rajtad? És itt most az átlag játékosokra értem, egy pro vagy stabil elite player nagyobb skillel képes kb. bármit kivitelezni, de ők vannak kisebbségben. Szóval a játék jelen állása szerint nem tudom elképzelni mitől lesz ez jó vagy must have. De ez is csak a véleményem támasztja alá, a játék alapjaiban sérült, ezek meg csillivilli új mechanikákkal próbálják elterelni a figyelmünket
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RTX3070TI 8GB!
- LG UltraGear 27GS75QX-B Monitor IPS 2K 180HZ
- Asus A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- RTX 2060 Super - Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition (6.2NM) - ÚJ - GARANCIÁLIS 2028.01.06-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Támadásnál még ok, de védekezésnél kinek lesz ideje/kapacitása arra, hogy lenyomja a a sticket, eldöntse melyik védőre váltson, miközben az ellenfél az aktuális überbroken skill movest készül végrehajtani rajtad? És itt most az átlag játékosokra értem, egy pro vagy stabil elite player nagyobb skillel képes kb. bármit kivitelezni, de ők vannak kisebbségben. Szóval a játék jelen állása szerint nem tudom elképzelni mitől lesz ez jó vagy must have. De ez is csak a véleményem támasztja alá, a játék alapjaiban sérült, ezek meg csillivilli új mechanikákkal próbálják elterelni a figyelmünket