Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Te is meg tudnád csinálni, ha akarnád, de egyrészt nem létszükséglet használni, másrészt kezdik már túlbonyolítani. Jó, hogy nem már a szögleteknél is egyenként kell majd beállni a kapu elé
Támadásnál még ok, de védekezésnél kinek lesz ideje/kapacitása arra, hogy lenyomja a a sticket, eldöntse melyik védőre váltson, miközben az ellenfél az aktuális überbroken skill movest készül végrehajtani rajtad? És itt most az átlag játékosokra értem, egy pro vagy stabil elite player nagyobb skillel képes kb. bármit kivitelezni, de ők vannak kisebbségben. Szóval a játék jelen állása szerint nem tudom elképzelni mitől lesz ez jó vagy must have. De ez is csak a véleményem támasztja alá, a játék alapjaiban sérült, ezek meg csillivilli új mechanikákkal próbálják elterelni a figyelmünket
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 7216B 2db gyári kontroller
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
- GIGABYTE RTX 5060 8GB GDDR7 GAMING OC - Gari 2027.06.26. -ig - Eladó!
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- GAMER PC! i9-9900K / RTX 3070 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Beszámítás! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Támadásnál még ok, de védekezésnél kinek lesz ideje/kapacitása arra, hogy lenyomja a a sticket, eldöntse melyik védőre váltson, miközben az ellenfél az aktuális überbroken skill movest készül végrehajtani rajtad? És itt most az átlag játékosokra értem, egy pro vagy stabil elite player nagyobb skillel képes kb. bármit kivitelezni, de ők vannak kisebbségben. Szóval a játék jelen állása szerint nem tudom elképzelni mitől lesz ez jó vagy must have. De ez is csak a véleményem támasztja alá, a játék alapjaiban sérült, ezek meg csillivilli új mechanikákkal próbálják elterelni a figyelmünket