Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Toguro San

tag

Sziasztok!
    Régebben már jártam itt a fórumon és mivel itt az egyik legnagyobb és legakítavbb a fifa közösség ezért érdeklődnék nálam jártasabb személyeknél. A minap sikerült nekem is egy PS5 konzolhoz jutnom. Amit tudni kell rólam, hogy rendszerint offline módban játszom és leginkább sportjátékokkal. Az egyik nagy kedvencem a Fifa (ne kövezzetek meg érte :)) ) ott is a karrier mód. Ps4-en minden évben rommá játszom. Szeretek többféle karriert kezdeni párhuzamosan, kitalálni ezt-azt, haverokkal szórakozunk.....
    És most jön a formális kérdés. A PS4 esetében a felhőbe mentettem minden egyes karrier mentésem, és így a játék adta maximális mentést (úgymond) ki lehetett játszani és szinte végtelen mentést létre lehetett hozni... Én egy olyan 15-20 körül biztos elmentem :D
    Viszont most ahogy a PS5-tel ismerkedem, azt veszem észre, hogy ennél a konzolnál nincs erre mód, mivel egy fájlként kezeli a játék mentését, és vagy felülír mindent vagy nem történik semmi.....
    Várható szerintetek hasonló mentési lehetőség majd a PS5-ös játékoknál mint a PS4-es verziónál? Értem itt a fájlok külön mentésére....
    Remélem érthetően át tudtam adni mire gondolok :) Tudom, hogy itt zömmel online játszotok és az UT pörög, de hátha akad 1-2 sorstársam :)
    Előre is köszönöm a válszt
    Üdv

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés