- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Megjegyezném múlt hétig full küszködés volt, egy beállított (taktika, instrukciók) csapattal, stat szerint nem rossz játékosokkal toltam. Elmúlt hetekben konstans vereéghullám söpört végig rajtam, div 1 határából (1875 skill) 1100-ig zuhantam. Egyszerűen semmilyen változtatás (komplett sorcsere, taktika, formáció, stb) hasztalan volt. Totál kiégés, csalódottság uralkodott el rajtam... aztán gondoltam egyet és egy új csapatot kezdtem, se taktika se csilli vili, még csak játék közben se változtatok. Érdekes módon megint működik (kényszerîtőre eddig csak ácsorgott a játékos, a védők ipari mennyiséget hibáztak) a játék. Szóval sztem semmi értelme nagyon túlbonyolítani meg (más szerint) “meta” beállítást hajtani. Egy hete nagyon jó meccseket játszom, ismét élvezetes a játékmenet. Hogy meddig az nyilván kérdőjel, de carpe diem alapon - ha az egész évi tapasztalatokhoz viszonyítok - ez most egész vállalható.

Más: Jut eszembe, fb Hermoso és a Tots navas kombó baromi jó upgradet jelentettek a bundes védelmemhez képest. A kamutizik megszűntek és brutál jól lépnek közbe. Ja igen, fb renatoval nem tudom mi történt, felszántja a pályát, box2box szerel, gólt lő, megy mint egy pitbull.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen notebookot vegyek?
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Smart home kiarusitas
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- Iphone 13 256 GB kártyafüggetlen
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest