Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Megjegyezném múlt hétig full küszködés volt, egy beállított (taktika, instrukciók) csapattal, stat szerint nem rossz játékosokkal toltam. Elmúlt hetekben konstans vereéghullám söpört végig rajtam, div 1 határából (1875 skill) 1100-ig zuhantam. Egyszerűen semmilyen változtatás (komplett sorcsere, taktika, formáció, stb) hasztalan volt. Totál kiégés, csalódottság uralkodott el rajtam... aztán gondoltam egyet és egy új csapatot kezdtem, se taktika se csilli vili, még csak játék közben se változtatok. Érdekes módon megint működik (kényszerîtőre eddig csak ácsorgott a játékos, a védők ipari mennyiséget hibáztak) a játék. Szóval sztem semmi értelme nagyon túlbonyolítani meg (más szerint) “meta” beállítást hajtani. Egy hete nagyon jó meccseket játszom, ismét élvezetes a játékmenet. Hogy meddig az nyilván kérdőjel, de carpe diem alapon - ha az egész évi tapasztalatokhoz viszonyítok - ez most egész vállalható.

Más: Jut eszembe, fb Hermoso és a Tots navas kombó baromi jó upgradet jelentettek a bundes védelmemhez képest. A kamutizik megszűntek és brutál jól lépnek közbe. Ja igen, fb renatoval nem tudom mi történt, felszántja a pályát, box2box szerel, gólt lő, megy mint egy pitbull.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- LEGO klub
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest