Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Megjegyezném múlt hétig full küszködés volt, egy beállított (taktika, instrukciók) csapattal, stat szerint nem rossz játékosokkal toltam. Elmúlt hetekben konstans vereéghullám söpört végig rajtam, div 1 határából (1875 skill) 1100-ig zuhantam. Egyszerűen semmilyen változtatás (komplett sorcsere, taktika, formáció, stb) hasztalan volt. Totál kiégés, csalódottság uralkodott el rajtam... aztán gondoltam egyet és egy új csapatot kezdtem, se taktika se csilli vili, még csak játék közben se változtatok. Érdekes módon megint működik (kényszerîtőre eddig csak ácsorgott a játékos, a védők ipari mennyiséget hibáztak) a játék. Szóval sztem semmi értelme nagyon túlbonyolítani meg (más szerint) “meta” beállítást hajtani. Egy hete nagyon jó meccseket játszom, ismét élvezetes a játékmenet. Hogy meddig az nyilván kérdőjel, de carpe diem alapon - ha az egész évi tapasztalatokhoz viszonyítok - ez most egész vállalható.

Más: Jut eszembe, fb Hermoso és a Tots navas kombó baromi jó upgradet jelentettek a bundes védelmemhez képest. A kamutizik megszűntek és brutál jól lépnek közbe. Ja igen, fb renatoval nem tudom mi történt, felszántja a pályát, box2box szerel, gólt lő, megy mint egy pitbull.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Energiaital topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest