Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz82
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Jah vagy úgy, igen. Bár láttam mar metaként emlegetni ezt is (talán Inceptionnél).
Renato-t nem próbáltam, de Thiago nagyon adja CAMként hunterrel, előtte shadow-val használtam CDMben, de oda az 5/5öt pazarlásnak éreztem. Idén még nem játszottam 2 csatárral, na de majd most

És igen gyakorlatilag a 4 CMből 3 BTB (Bár Busquets is meglepően ügyes, lomhábbnak gondoltam volna, de azért ő CDM).|AP|:
Jó az a csapat így, én nem bánom hogy Laliga csapatot építettem, ahogy te is én isvezt a bajnokságot követem, szeretem. TOTSkor úgyis lesznek jó kis laliga vagy spanyol kártyák. Remélem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest