- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galat74
csendes tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Az viszont létezik, hogy az ellen kb. 20 másodpercig járatja a labdát, én meg sem tudom közelíteni. Március végén Inaki és társai verik a csapatot, egy cselt sem csinálva. Miközben látom a képernyőn, hogyan laggol, pont az én helyzeteimnél. Pont minden igazságtalan vereségnél van egy transfer eladásom. Ha cselezek, már csel után is ver egy laggot. Ne mondd, hogy nem nyúlnak bele. Mióta nem vettem zöldet, div4-ből div nyolc, négy ikonom van, és vernek a gold csapatok. Kettő rivalst hetek óta nem nyertem egymás után. A február, március account is elver, ha akarják. Egyetlen csel nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- 229 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest