Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
forras2
őstag
Nahm, így pár meccs utáni véleményem...
19-ben kezdtem én a fifát. Ott én úgy értelmeztem, tapasztaltam a chemystrit, ha kicsi az értéke, akkor pontatlanabbak a passzok, jobban fáradnak az emberek, adott poszton nem olyannyira helytálló az adott játékos, passzolásnál rendszerint elpattanik tőle a labda, stb.
Jelenleg 49-es chemystris csapat úgy leszopat 4:0-ra, hogy esélyem nincs ellene, csere nélkül végig sprinteli az összes játékosa a meccset, minden passza pontos, halál pontos indítások, teljesen pontos átívelések, nincs olyan, hogy elpattanik a játékosától a labda, gyorsabban iramodik meg labdával mint én labda nélkül...
Jelenleg nem érzem a chemystrinek a súlyát a játékban...Magát az irányíthatóságot szokni kell, mert szerintem teljesen más mint a 19-ben, lassabb az egész játékmenet, nekem ez még furcsa.
Furcsa, hogy nem tudok olyan hirtelen irányt váltani mint a 19-ben, jelenleg még furcsa az is, hogy minden passz átvételnél megáll a játékosom, nincs az mint a 19-ben, hogy 1 kis lendület vesztéssel, de lényegében futás közben átveszi a labdát. Hiányolom az ívelt passzok átvételénél a maga elé pattintást, ha teljesen pontos az ívelés, akkor teljesen megáll a játékos. Bár lehet, hogy ezek az én játék tudásom miatt ilyen csak.
Ha a saját kapumnál védekezek, beadás kifejelésnél olyan erőtlenek a fejesek, meg nagyon ritka az olyan, hogy emberhez fejelnek a védőim, általában ahogy sikerül...Nekem még fura ez a játék, ezzel újra meg kell tanulnom játszani, baszott kezdőnek érzem még magam...
Bár előző fifába eléggé későn csatlakoztam, és 1 pár meccset WL-eztem csak, lehet azért fura, mert ott elkerültem a rutinos öreg vén rókákat, itt meg ugye velük együtt kezdtem, és most tapasztalom az emberek játék tudását
-
LendvaiFeri1
veterán
1 óra játék után 2 óra játékidőt ír. Zseniális.

-
Geradossz
aktív tag
De egy sóher cég... nem fogják átvinni a pontokat.
-
Stylerr
addikt
Vettem 2200 pointot, és jött egy IF Mané...
Jól sejtem, hogy ne adjam még el 500k-ért? -
Gatho87
tag
Hát én már most eldöntöttem..én nem fogom megvenni..ugyanez mint az előző más grafikával...nagyon gyász...meg az a lag ami van
-
Stylerr
addikt
Előrendelői packokat ti megkaptátok?
-
sz_abika
addikt
Calm as you like fc - jomagam: 6:0
Asszem legendaryn még a silverekkel nem kéne eroltetni az SBt

-
toxicjew
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nem elég hogy PC-n játszunk, még akadalypalyat is állítanak elénk
-
Readonly2
tag
Boxon nem annyira hozza a Trialt... page could not be loaded...elég hamar összeomlottak , csak hagyomány őrzés céljából 😂😂😂☹️😂
-
getdizzy
aktív tag
megy havi accessel is, csak storebol kell telepíteni...
amúgy remélem ebben a 10 órás trialban nincs benne a telepítési baszakodás...
-
Geradossz
aktív tag
De megszívtam. Ma még beaktiváltam 4400 fifa pontot, de a fifa 19-et nem inditottam el... belepek a 20-ba kerdezi atviszem e. Mondom igen. Ez a 4400 ott maradt csak a tobbi jott at. Nem tudtam h a jatekot el kene elotte inditani.... chaten meg 97. vagyok a sorba. Remélem átviszik nekem mert ha nem ketté töröm őket...
-
forras2
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Mit jelentenek amúgy ezek a szürke játékosok?

Meg van az első

[kép] -
Tigibeeb
tag
válasz
Daniel0723
üzenetére
-
toxicjew
addikt
Megy Basiccel is, csak valamiért nem elég ennek a szarnak ha ujrainditod a klienst, konkrétan a reload page gombra kell ranyomni hogy megjelenjen a trial. Már épp írni akartam hogy valami nem jó, mikor rájöttem.
-
Tigibeeb
tag
Szerintem csak premierrel megy...
-
Daniel0723
csendes tag
hali srácok,pc-n valaki tudja nyomni? sima ea accessre előfizettem,viszont nem látom sehol,hogy trial vagy hasonlók.
-
Toxy
aktív tag
17.00-kor végre elérhető lett a teljes játék Originen.
Azonban nekem random kilép. Még egy meccset se tudtam végigtolni. Először elején Volta meccsen is már kilépett. Később elkezdtem egy BL-t s aközben. Ez így elég fusztráló

Másnak is csinál ilyet?
-
MdewC
nagyúr
Tölti
Storba kell rákeresni a fifa 20 (kinek melyik verza) és azon belül lesz, hogy try trial (trial kipróbálása)
-
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok, ps4 access-ben a Game Trialsban kell(ene) megjelennie?
A progit nem vettem meg, de azt olvastam itt, hogy az a 10 óra trialshoz nem is kell.
-
halsa
csendes tag
Nálam már megy a game! Jó játékot mindenkinek!
-
Zimmi91
addikt
PS4 tölthető.
-
LendvaiFeri1
veterán
Originen errort ír...

Sőt, nem is lehet letölteni.
-
getdizzy
aktív tag
TOTW árak:
Mané 350
benzema 42
Delaney 22
Akinek van pénze most vegye őket ameddig csak lehet -
s0p0q0r
aktív tag
Nyitottam egy if Koscielnyt. Discard aras mivel senkinek sincs pénze. Nagyon gondolkodom, hogy 10k most tobbet ér esetleg érte, mint két hét múlva 30-40. Szerintetek?
-
sz_abika
addikt
FUT WEB APP-ban van egy igen érdekes és üdvözlendő fejlesztés, hogy ne csak fikázás legyen.
SBCzés miatt a kezdő 11-em ugye kiürült, de conceptként megtartotta őket az app magától!
tehát ha kell a della, eladod a félcsapatod, hogy vegyél egy másikat, akkor elég csak lemásolni a felállásod, mert ha visszavásárlod a régieket, akkor újra van egy kész teamed. Ez pacsi nálam!

-
Readonly2
tag
Azért az október végéig nyerj 300 WL vagy rivals meccset nem egyszerű ...lesz 120 WL meccs addig amiből nem nyered meg mindet akkor kell meg 180 rivals győzelem ... nagyon sok
-
toxicjew
addikt
Úgy izgultok ezen az előtöltésen, mintha még az 1 megás netek korát élnénk
-
Zimmi91
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Remélem amikor hazaérek 14.30 fele, már tudom előtölteni a gamet ps4en
Vagy majd csak 17 után?! -
forras2
őstag
Van róla infótok, hogy azon belül hogy 19.-én indul a game, pontosan mégis mikor?

-
szcsaba95
tag
FIFA 19 kimaradt nekem, úgy 10-12 év után az első volt, amit nem vettem meg. Most a Volta miatt vártam a 20-at, de a demó csalódás volt, ez a 10 órás trial az utolsó esélye a játéknak, de szerintem csak szombaton kezdem el, az elején várok pár bugot, azzal nem emésztenék fel órákat.
FUT-ban legjobb játékosom talán 80-as lett, linkek nélkül és ezek a bronze reward packok sem tetszenek a napi belépésért.
-
Zimmi91
addikt
Srácok, ma csinálok trial alatt Clubbot Fifa20ba akkor elérhető lesz a webapp nekem is PS4re?! Ugye most a PC-s accommal vagyok bent, de PSen fogok idén fifázni nem PC-n.
-
Ragnar17
tag
Sziasztok! Lehet nagyon buta kérdés, de a 10órás játék..az az egész fifára vonatkozik, vagy magára az UT-re? Mert nyílván mindenki az UT-t nyomja, én is azt fogom.. csak,hogy esetleg utána bármi mást lehet-e csinálni? PS-en tolom, nem volt még ilyennel dolgom.
-
toxicjew
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
What
Lesz 10 óra trial csak előtöltés nincs még. 5-6 óra fele tippelem, hogy indul a móka. -
Edgar2621
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Most akkor igen vagy nem?
-
elod22
senior tag
Lehet amatőr kérdés, de ha mondjuk veszek egy hónap origin accest és úgy játszok a játékkal, majd miután lejár az előfizetés megveszem a CD kulcsot valami külsős oldalról, meg fog maradni az addig elért eredményem?
-
v-man
őstag
Akkor most mikor várható a triál? Azt hittem reggelre már lesz, de semmi...
-
toxicjew
addikt
Amúgy pro tip: xpt tudtok farmolni azzal, hogy kirakosgatjátok a bronzeokat (amik szart se érnek) max biddel, lejár, majd újra kirakjátok és így pörög a számláló a season objectivesnél (transfer marketes obj). Nem olyan sok, de lvl2 már coint ad ha jól látom.
-
Bohus84
tag
Garantált OTW packről van valami infó? Csak mert ugye gondolom nem marad annyiban h kaptunk egy 75ös non rare lapot belőle?
-
Madn!ght
addikt
Srácok!
Mi most a nyerő stratégia? Eladni a játékosokat, vagy gyűjtögetni? Vagy csak szelektálni, 1-1et továbbadni, többit gyűjteni?
-
freddyadu
senior tag
Már nem emlékszem, a coin boostokat lehet párhuzamosan futtatni? Vagy csak egymás után?
-
toxicjew
addikt
Mindeközben EA gőzerővel dolgozik azon, hogy megdöntse a tavalyi rekordot az elbaszott dolgokban

Ibra PSG mezben.
-
Mrguba
őstag
Gyerekek ez a Dacoure kikerult a jatekobol??
-
forras2
őstag
Nálatok megy a web app mobilos verziója?
Amint elindítom, neki kezd villogni a kijelző, háttérképeim jelennek meg 1-1 pillanatra, azt bezárja magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jól sejtem, hogy ne adjam még el 500k-ért?