Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Mennyibe fájt nektek ha szabad kérdeznem? Nekem eddig a Pro Leauge van meg. Kb 65 lehetett midennel együtt. De most akarom a Francia ligát is kirakni. Nem lesz egyszerü....MLS elvetettem.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
ja...a tartalékot úgy értettem, hogy ha nem az a formáció lesz ami alapján összeraktam (általában 4-4-2-re terveztem), akkor van pluszban RW-LW-CM-ek...szal ennyi. Nagy meló azért összetenni, főleg licittel, hogy minél kevesebből kijöjjön. Voltak így is olyan pozíciók pl udinese LB, hogy 1000 felett lehetett megszerezni. Mi lesz itt, ha kijön az SBC?
Új hozzászólás Aktív témák
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest