Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 18

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-11-06 21:44:33

LOGOUT.hu

FIFA 18 topikösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33551) etaclan1984


etaclan1984
őstag

Egyébként tuti hogy azért szarok most a szerverek mert azokon mennek a beta szerverek is. A hétvégén nem játszottam 5ös latencys ellenféllel, mindenki 3, max 4esen volt.

(#33552) Kristof_94 válasza etaclan1984 (#33551) üzenetére


Kristof_94
nagyúr

Minden országba kellene telepíteni néhányat, akkor kevesebb gond lenne. :F

(#33553) Szigma70 válasza Kristof_94 (#33552) üzenetére


Szigma70
addikt

Ne viccelj már. Az pénz kiadás. Ha az EA-n múlna, vehetnéd a játékot szeptemberben is, meg a tavaszi szezonban is újra.

Ne hogy már nekünk legyen jó. Az, hogy játékosok is vannak, az az EA-nak a szükseges rossz, amit el kell viselni.

Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy

(#33554) Kristof_94 válasza Szigma70 (#33553) üzenetére


Kristof_94
nagyúr

Ez igaz, csak ha belegondol abba az ember, hogy egy "lightning round" alatt a két konzolon mennyit keresnek, az már nagyon komoly.

(#33555) Kristof_94 válasza cristijAn (#33546) üzenetére


Kristof_94
nagyúr

Amúgy nézegettem ezeket a kézzel fogható FUT kártyákat, amiket bemutattál, nem tűnnek rossznak! Gondolom jó minőség?!

(#33556) Szigma70


Szigma70
addikt

Hogy lehet valaki akkora segg 14es klubbal, hogy van 2 piros meze?

Az a másik főokos, aki látja, hogy kékben vagyok, ő meg sárgában, erre az utcsó pillanatban átvált ő is kékre.

Mire gondol az ilyen?

Ehh

Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy

(#33557) MdewC


MdewC
nagyúr

Abba hagytuk a horrort asszonnyal, így folytattam, 10/8. Fáradtan elmegy. :) Plusz ebből volt egy fagyásom a töltőképernyőn, első ilyenem idén. Nem mintha számítana, úgyse tolom le. :DDD

[ Szerkesztve ]

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#33558) Digestive


Digestive
addikt

2 videóval szemléltetném a hétvégémet! :O

Ez így volt az esetek többségében. Támadok, de vagy kapusban akad el, vagy kijön a kapufáról, aztán a világtalan az első kontráját beveri.

bullshit

Ez meg kontroller odab@szós jelenet! :W Embereim összeszaladnak, majd ter Stegen megforgatja bennem a kést! :DDD

bullshit2

[ Szerkesztve ]

(#33559) Kristof_94 válasza Digestive (#33558) üzenetére


Kristof_94
nagyúr

Olyan furcsának tűnik nekem a játékmeneted, lehet csak a kameraállás miatt! :U

Amúgy: ebbe a csapatba kit kellene raknom a max chem érdekében? Van egy koreai srác a csapatomban, nevezetesen Son, aki nagyon szeretne játszani, de a chem maitt nem megy. A kiinduló felűllás mindegy, ingame 41212 szűk lesz! Köszönöm! Azt nem tudom, hogy CAM vagy ST lenne-e ingame a hiányzó játékos. Ha Son-t be tudnám rakni, akkor persze ST lenne. Nem sok van rá ha megveszem Messit, olyan 1,5 milla max. :R
Apropó Messi, szerintetek elenyésző a különbség a FOF és a TOTS között?
Közben néztem, hogy 94-es R9 is jó! Erre a 2 hétre... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#33560) #16514048 válasza Kristof_94 (#33559) üzenetére


#16514048
törölt tag

Ha van pénz R9-re, akkor őt. Ha nincs, akkor a legolcsóbb La Liga/argentin csatárt akit talász, Son-t meg becseréled a padról az első percben. :K

Tőle szerintem nem nagyon van jobb ST. Hidd el, egy kompromisszumos megoldással többet vesztesz, mint azzal, hogy nem full chem-en játszatod Son-t.

Én hiszek a statok-ban, tehát szerintem nem lehet érezhető különbség a két Messi között, max csak strength-ben.

(#33561) Kristof_94 válasza #16514048 (#33560) üzenetére


Kristof_94
nagyúr

Köszi a tanácsot! Tehát ha választanod kellene 94-es R9 és Son között, akkor inkább a brazil, remélem jól értettem, kicsit fáradt vagyok már, ez a 3. éjszakám. Lehet nézek róla pár bemutatót. Azt néztem amúgy, hogy a 94-96 között olyan egetrengető különbség nincs is.
Az a röhej, hogy az SBC-jét gond nélkül meg tudnám csinálni, ha nem 340-350k lenne egy k*rva ikon augusztus közepén. Az 5 darabnál 1,6-1,7 millió még ha jó áron is veszem... Nevetséges, hogy nem tudtak a végére kiadni egy bébi vagy akármilyen ikon sbc-t, mint ami pár hónapja is volt. Ennyire pénzéhesek.

[ Szerkesztve ]

(#33562) Szigma70 válasza #16514048 (#33560) üzenetére


Szigma70
addikt

Na de becserélve sem full chemen játszana csak 6on..
Sokszor jobb betenni a kezdőbe valakit 7-8 chemen, mint becserélni.

Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy

(#33563) v-man


v-man
őstag

Ha Richarlison a debütáló meccsén lőtt duplájára kap egy if lapot, akkor a 19ben hányas lesz a sima arany lapja? Most 76ról indult. Vagy épp Pereyra, ő 80 most.

[ Szerkesztve ]

XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X

(#33564) A guru


A guru
addikt

Na idénre én itt be is fejeztem, 20/18 után 33/22, megint jött a múltheti agyfasz gameplay 20 meccs után, szenvedjen ezzel az aki akar, nekem elég volt. Aki szeretne azzal szívesen tolok friendlyt. Folyt köv szeptember 25-től. Köszi mindenkinek az egész éves segítséget, jó kis társaság jött össze. :R

(#33565) #16514048 válasza Szigma70 (#33562) üzenetére


#16514048
törölt tag

Igen, csak akkor Messi sem full chem-en lenne. De igazad van, nála sem jelentene sokat, ha csak 7-8-on van.

(#33561) Kristof_94:
Igen, Son is nagyon jó, de ha tehetném, akkor én a brazilt választanám.

[ Szerkesztve ]

(#33566) cristijAn válasza Kristof_94 (#33555) üzenetére


cristijAn
tag

Persze, mostmár elérhető a FIFA19 kártya design is ami elég ütősre sikeredett ! :)

(#33567) Edgar2621 válasza cristijAn (#33546) üzenetére


Edgar2621
őstag

Régen írtam, de most kikívánkozik belőlem hogy ehhez a témához hozzászóljak.

Az egyik a Te munkásságod: én csak pár videódat láttam és nem igazán tetszett a stílusod, ami számomra Pewdiepie-hoz hasonló, kissé túltolt, mesterkélt stílusnak hatott. Szóval én onnantól egy-két videódba néztem csak bele, ugyanúgy nem igazán találtam meg a kulcsot hozzájuk, maximum az információk miatt néztem bele. Ettől függetlenül elgondolkodtam hogy ki a helikopter ebben a történetben és arra jutottam, hogy nem Te(vagy ti videósok) vagy, mert nem ismerlek valójában milyen vagy, simán lehet hogy csak a videó kedvéért, a nézettségért ,,adod elő” magad. Azon is elmerengtem, hogy fel tudnék-e építeni egy csatornát, nevet magamnak. Erre persze a választ nem tudom mert jó eséllyel meg sem próbálom, de le a kalappal azok előtt, így előtted is akiknek több tízezer, százezer(vagy esetleg millió) követőjük, nézőjük van. Jó példa arra, hogy kik néznek öcsém, aki 18 lesz jövőre és nagyon okos srác, úgy néz ki orvosnak tanul majd és néz téged. Persze mondja hogy tudja milyen a stílusod és néha ... vagy de kedvel és jól szórakozik a tartalmon amit szolgáltatsz. Szóval csak így tovább, biztosan Te is csinálnál sok mindent máshogy (tegye fel a kezét aki nem) mint ahogy tetted a múltban, de elértél egy komoly szintet, amiért jár a gratuláció. Az hogy innen a fórumról ki követ és ki nem, az nem mérvadó mert ez egy maroknyi(de nagyon jó és összetartó) közösség. Hasonlóan Pewdiepie-hoz akit eleinte néztem aztán kiábrándultam belőle és azt gondoltam hogy egy ... lett, de rájöttem hogy valószínűleg én is változtam, az ízlésem is és ő és változott és változtatott a nézettség érdekében.

A másik téma maga a Fifa: tavaly viszonylag sok időt tettem bele a játékba és eljutottam elite 3 szintig, tehát képes voltam 30 meccs körül nyerni a 40-ből, ami az 1 év alatt beletett 24 nap tükrében visszatekintve elég jónak számít. Aztán munkahelyet váltottam+kipróbáltam a demot és játszottam 10 órát az Ea access segítségével és arra jutottam hogy nem kell nekem a Fifa18. Ennek több összetevője van, kevesebb idő, frusztráció a játék hibái miatt, a a valódi labdarúgás szeretete ami miatt nem tudom elfogadni sokszor az árkád játékmenetből fakadó gameplay elemeket, legyen az hiba vagy ellenkezőleg egy valószínűtlen passz, lövés vagy csel, az op játékosok, cselek, a drag back, az Lt+Rt cselezés, a lag, a button delay stb. Ezek mind összeadták hogy ne vegyem meg a 18-at. Aztán persze év közben játszogattam néha, volt hogy visszatértem a 17-hez, vagy játszottam a barátom accountján a 18-al és rájöttem hogy ez tényleg az a játék amit vagy elfogadsz úgy ahogy van, vagy nem érdemes leülni elé mert csak a vérnyomásod megy fel tőle (jó példa erre a világbajnok Msdossary aki két, rövidre rúgott szögletből fordította meg a meccset Kurt ellen és törte meg azzal szvsz, mellesleg végig higgadt volt, ez jó példa lehet mindenkinek). Szóval valószínűleg a 19-ben is lesznek orbitális hibák és olyan gameplay elemek amik kiakasztják a Fifa közösséget, de az a helyzet hogy a kiskapukat ki kell tudni használni különben nem nyerhetsz. Ha pedig mindenki használja őket akkor már nem is kiskapuk :) Az Ea egy profitorientált cég, olyan játékot csinálnak ami sokat hoz a konyhára, nem olyat ami mindenkinek tetszik. Ezen kár elmélkedni, siránkozni, ez így van. Szóval a 19 semmivel nem lesz rosszabb valószínűleg mint az elődjei, az más kérdés hogy a játék mennyire alkalmas esportra(szeritem jelenleg még nem igazán) de ezen is fognak javítani mert pénz van és lesz benne.

Összefoglalva az eddigieket és csatlakozva a több hete tartó mozgalomhoz: szép az élet, itt a sunshine és a világbéke legyen velünk :))

XO: Gollami26

(#33568) Geradossz válasza A guru (#33535) üzenetére


Geradossz
aktív tag

Nem vitatkozni akarok, de ez a szívesen látjuk:D? Hagyjuk. folyamatosan támadtatok engem hogy mennyi fifa pontot veszek olyan emberek is, akik segíteni nem segítettek én pedig nem egy kérdésre válaszoltam... Ráadásul olyankor jött szóba állandóana mikor már rég nem volt aktuális... Ki lett bannolva? Én! Ki sértegetett? A többiek. És persze csak én lettem bannolva amit utána az itt lévő emberek értelmesebbjei be is láttak, hogy ez marhára nem volt fair.... Na mindegy is. Csak emelett nem tudtam most elmenni.

Egyébként cristijan épp fel akartam volna veled venni a kapcsolatot élő adásban, csak sose voltam ott mikor ment adásod, fb-on pedig nem lehet neked írni ugye. Nem írnál privátban valamilyen elérhetőséget mert lenne számodra egy ajánlatom. Vagy ha a pm-et sűrűn nézed ott is letárgyalhatjuk amit szeretnék

[ Szerkesztve ]

(#33569) MdewC válasza Geradossz (#33568) üzenetére


MdewC
nagyúr

Hali! :)

Téged azért bannoltak a modik, mert olyan stílusban írtál többször, aminek az lett a következménye. (Anno engem is meglepett, de ez volt a lényeg.)

Az meg, hogy ki mennyi pointot vesz, 1000x le lett írva, hogy magán ügye mindenkinek.

Remélem nem az a célja senkinek, hogy veszekedést generáljon. ;)

:R

[ Szerkesztve ]

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#33570) IzI


IzI
senior tag

Tudja vki esetleg,hogy a fifa 18 mikor kerül be ea acces-be?

(#33571) A guru válasza Geradossz (#33568) üzenetére


A guru
addikt

Pont leszarom ki, mennyi fifa pontot vesz, de ha valaki, velem vagy mással nem olyan formában kommunikál, ahogy az szerintem méltó lenne, tehát a minimális tiszteletet nem adja meg, annak én sem fogom, pénztártól való távozás után pedig...

Miért kell elbaszni ezt a topikot ilyen hozzászólásokkal? :)

Szevasztok.

[ Szerkesztve ]

(#33572) MdewC válasza A guru (#33571) üzenetére


MdewC
nagyúr

Utoljára kérek mindenkit, hogy ne legyen adok kapok.

Ezt és ez alatt minden személyeskedő kommentet törölni fogok.

Köszi.

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#33573) cristijAn válasza Geradossz (#33568) üzenetére


cristijAn
tag

Szia!

Email címem cristijanmovie@gmail.com ott el tudsz érni. Sajnos vagy nem sajnos facebookon napi 40-50 üzenet jött amire ha napi szinten nem válaszoltam akkor egy hét alatt több száz üzenet volt, amire nem volt időm válaszolni tehát megszüntettem azt a fajta üzenet küldést! :)

(#33574) cristijAn válasza MdewC (#33572) üzenetére


cristijAn
tag

Ráérsz esetleg most játszani egyet? Ha igen, fent vagyok ps-en aztán invellek :)

(#33575) MdewC válasza cristijAn (#33574) üzenetére


MdewC
nagyúr

Írtam priv. Köszi. :)

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#33577) cristijAn válasza TrueGooner (#33576) üzenetére


cristijAn
tag

Rendkívül keserű is lett a szájíz. :O

(#33578) LendvaiFeri1


LendvaiFeri1
addikt

:Y

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#33579) arpo04 válasza MdewC (#33575) üzenetére


arpo04
őstag

Ideje volt ☺ elejen szorakoztato volt. Valoban kell popkorn es sor de egy ido utan unalmassa valik.

Xone: arpo81 PS: smithg830918

(#33580) Fifaisshit válasza IzI (#33570) üzenetére


Fifaisshit
őstag

Május ota benne van :)

(#33581) Fifaisshit válasza arpo04 (#33579) üzenetére


Fifaisshit
őstag

Inkább játszunk :)

(#33582) MdewC válasza LendvaiFeri1 (#33578) üzenetére


MdewC
nagyúr

Idén nem tudtam ikont nyitni, bírnám ha a 19-ben jönne egy hasonló lap. :)

[ Szerkesztve ]

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#33583) peetie1 válasza Kristof_94 (#33561) üzenetére


peetie1
aktív tag

A 94es dagival biztosan jól jársz, ha még nem próbáltad itt az ideje :) Most jóval 2misi alatt meg is tudod venni.

(#33584) Digestive válasza LendvaiFeri1 (#33578) üzenetére


Digestive
addikt

De mire jó a +1 rating, ha minden más változatlan?

(#33585) Kristof_94 válasza peetie1 (#33583) üzenetére


Kristof_94
nagyúr

Igyekszem, csak csesznek kirakni egyet jó áron a piacra. :D
Ha Messit is meg szeretném venni, akkor sajnos figyelni kell az árakra.

(#33586) #16514048 válasza Digestive (#33584) üzenetére


#16514048
törölt tag

Én azt nem értem, hogy most a 2002-es lesz a prime verzió? :F Mert a 18-ban ez a középső volt.

(#33587) Digestive válasza #16514048 (#33586) üzenetére


Digestive
addikt

Vagy lesz egy 99es prime is! :D

(#33588) v-man válasza Digestive (#33587) üzenetére


v-man
őstag

Most játszottam először a wlt Dagival, az eredmény nem lett jobb, mint eddig (sőt), de a brazillal élvezetes a játék, örülök hogy kiraktam én is 😊
Majd egy két friendlyt nyomhatnánk jövő héten 😉

XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X

(#33589) Digestive válasza v-man (#33588) üzenetére


Digestive
addikt

OK! Írj majd.

(#33590) Mrdevil válasza cristijAn (#33573) üzenetére


Mrdevil
addikt

Ahaaa, akkor te nyomatod az accján "fingtijan" csapattal. :DD
Volt valami jó nyitásotok, hirtelen felment a transfer profitja 9 millára?

[ Szerkesztve ]

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

(#33591) cristijAn válasza Mrdevil (#33590) üzenetére


cristijAn
tag

Én nem nyitottam egyetlen egy packot sem az Ő accountján, szimplán játszottam. :)

Laci azt hiszem hétfőn nyitott egy 95 Kantét , Ibrát , meg még valaki aki kb 400k-ba ment de már nem is emlékszem rá ki volt, pedig tegnap mondta élő adásba. Ő nyitotta ki az összes rewardot, SB + WL.

(#33592) Mrdevil válasza cristijAn (#33591) üzenetére


Mrdevil
addikt

Na, akkor szerencsés így a végére. :K
Te meg ne hagyd magad, tudod ez ilyen van akinek bejön van akinek nem. ;)

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

(#33593) cristijAn válasza Mrdevil (#33592) üzenetére


cristijAn
tag

Soha nem hagyom :) Ha hagytam volna már az első két hétben abbahagytam volna, amikor egy magyar fifás oldal csak ennyit írt:

" Ennek a fiúnak az egyetlen pozitívum a videójában hogy a széttört FIFA DVD után nem az anyja takarított fel a szobában" :) :DD :D :DDD

(#33594) MdewC


MdewC
nagyúr

Család bealudt, mondom tolok meccset.

7-7. Végét felvettem, tiziket vhogy behúztam 4-2-re. Huh.

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#33595) sz_abika


sz_abika
addikt

#2019

Squad battles marad?
Ha a WLbe pontok kellenek majd es ez alapjanleszunk Divisionben is, akkor a bronzbenching ugrik, mert a skillmrating szamit csak majd?

PSN: xszabikax

(#33596) IzI válasza Fifaisshit (#33580) üzenetére


IzI
senior tag

Biztos vagy benne? Mert szerintem még nincs benne,ha igen én nem találom

(#33597) Mrdevil válasza sz_abika (#33595) üzenetére


Mrdevil
addikt

SB marad, állítólag jutalmak minden ugyanaz.

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

(#33598) MdewC válasza Mrdevil (#33597) üzenetére


MdewC
nagyúr

Alapvetően sztem nincs is gond az sb-vel, offline nehéz többet kihozni a játékból.

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#33599) Geradossz válasza cristijAn (#33573) üzenetére


Geradossz
aktív tag

Írtam emailt. köszi!

(#33600) Mrdevil válasza MdewC (#33598) üzenetére


Mrdevil
addikt

Igen, mondjuk még lenne ötletem, pl egy offline 10 meccses FUT BL, ha már úgy is bekerül a BL, bár szerintem csak a karrier módba.

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 18
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.