Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 16

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:34

LOGOUT.hu

FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16112) _adaml21_ válasza FhRossi (#16111) üzenetére


_adaml21_
őstag

Magyar forrást nem tudok, de röviden:
- "fakó" - non-rare - "nem ritka"; 74 feletti értékelésű lapok, a kevésbé népszerű játékosok non-rare-ek, de 80 felett már nagyon kevés lap ilyen (pl. Nolito 82)
- "csillogó" - rare - "ritka" - már 75-ösben is van, de 82 felett kizárólag rare lapok vannak, népszerűbb játékosok
- "fekete" - TOTW - ** hét csapata - adott hét csapatába bekerülő játékos kap az alap lapjánál magasabb értékelésű TOTW lapot, szokás IF, SIF, TIF, stb. lapoknak is hívni, mert "in form", tehát "formában", és attól függően, hogy második (Second), harmadik (Third), stb. lapja. Egy újabb IF lap magasabb értékelésű az előző IF lapnál (ha volt. ha nem, akkor az alap lapnál, mint írtam)
- "narancs" - MOTM - Man of the Match - a meccs játékosa - ugyanaz vonatkozik rá, mint az előzőre, csak nem a hét csapatába került be, hanem valami fontos hétközi meccsen (pl. BL-elődöntő) a meccs játékosa lett
- "lila" - Hero - "hős" - ugyanaz, mint előző kettő, csak megdöntött valami rekordot is, pl. góltalansági rekord, 4 gól egy meccsen, stb.
- "kék" - TOTS, TOTY - Team of the Season, Team of the Year - ugyanaz, mint előzőek, csak az év/szezon csapatába kerültek be

Nagyjából ennyi.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 16
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.