Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbiphu
őstag
neked van 14+3 tanud arra, hogy nem mellette ultel.
legkozelebb abba kotnek bele, hogy mekkora kocsog vagy, mert te is x-et hasznaltal az ismeretlen jelolesere az egyenletekben, meg a tobbiek is?
kerdezd meg toluk, hogy ezert esetleg nem nem akarnak pontot levonni mindenkitol? (lehet leesik nekik mekkora baromsagokkal sikerul felhuzniuk az embert)
-
norbiphu
őstag
nekünk is volt ilyen tavaly, emelt matek szóbelire konzi
úgy döntöttem, hogy az ottani két óra alatt, meg 1 óra buszozás helyett inkább otthonmaradok, és megtanulok annyi idő alatt több tételt
. kérdésem meg nem volt, elméletből nem igazán szokott lenni.
ezzel most nem azt akarom mondani, hogy ne menj be, mert mindenki mást gondol hasznosnak.
sok sikert a holnapi fizikásoknak! -
norbiphu
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
kíváncsi vagyok, reggel meg is nézem
ha a tendencia folytatódik, jövőre már 14 évesen is le lehet majd érettségizni legalább 4-esre, ahogy elnézem
-
norbiphu
őstag
na megnéztem a tegnapi matekot amit írtatok...
közép matek szerintem még mindig vicc, 4 év középsulis matek után sztem simán meg lehet csinálni mindet (és nem is kell hozzá kemény gimibe járni).
emelt szintű meg talán könnyebb mint a tavalyi, szeretem a statisztikás, egyszerű valszámos feladatokat és a 5-9 között, kettő is olyan ahogy elnéztem.
kíváncsi vagyok törire
-
norbiphu
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
és akkor 600 embernek már külön lesz a digit meg a prog is például? mert 600an sehol nem férnek el, na jó aud maxban de az más

-
norbiphu
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
sztem ha előadáson sokan vannak az még elmegy, de amikor gyakorlaton 30-40-en vagyunk az már annyira nem

[Szerkesztve] -
norbiphu
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
az, hogy 70-80% megbukik egy tárgyból az negatív?

-
norbiphu
őstag
állítólag olyasmi hogyha kapsz egy mintát, akkor azzal méregesd le, hogy milyen sorközt, meg margót használtak (ez egy rohadt nagy baromság de ez van....)
egyébként meg jó vele játszani, és hátvakarásra is jó
infó szóbelihez van egy csomó cuccom meg a többihez is, írj egy privit holnap este vagy vegyél fel msnen és szivesen odaadom (elvileg még megvannak)
[Szerkesztve] -
norbiphu
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
igen egy nagyon szép csajt mi is találtunk (sztünk német képzéses mert max menedzsmentet vagyunk egy helyen)

viszont ha valaki csúnya akkor jöjjön ide itt tuti lesz barátja (látom te is észrevetted már, hogy minden csak körül 5-10-en vannak)
jááj tényleg volt ilyen a büfénél? fúúúúj
-
norbiphu
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
''Ott legalább van lány.''
és olyan szépek, mint nálatok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
norbiphu
őstag
elküldtem mindkettőtöknek

-
norbiphu
őstag
ha valakinek esetleg kidolgozott tételekre van szüksége, az írjon nekem ide, szivesen megosztom azokat amiből tavaly érettségiztem.
van info emelt, matek emelt, magyar közép, töri közép (írásbelire is ami tavaly kellett). szerintem elég jók, nekem legalábbis sikerült mindből 5ösre érettségiznem
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Robotporszívók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Plazma TV topic
- MIUI / HyperOS topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. kérdésem meg nem volt, elméletből nem igazán szokott lenni.