Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"MEGA-t ismerem, az elodjet is, kovettem nagyjabol a botranyt, ami korulvette, amikor lekapcsoltak.
Ott ez a jelszolopos moka elegge eltantoritott."Nah most utána néztem ennek:
további:
"Az újonnan nyilvánosságra került adatcsomag java része ezúttal is korábbi jól ismert, évekkel ezelőtt történt adatlopásokból – Yahoo, LinkedIn, Dropbox – származik. Ettől függetlenül, ennyi lopott adat így együtt kellőképp aggasztó és riasztó képet nyújt az internetezők kiszolgáltatottságáról."Magyarul: Nem a megáról loptak el adatokat, vagy törtek be a rendszerébe, hanem egy ott regisztrált tárhelyre töltöttek fel, ilyen anyagokat, fájlokat.
Azért ez nagyon nem mind1. És ha a mega rendszerét nézem, ez logikus is, hogy oda töltötték fel, de mivel ez nyilvánosságra került, gondolom törölték blokkolták, eljárás indult stb.
Amúgy jól sejtem nincs külön mega topic igaz?
Tud vki vmit a fejlesztésekről? utóbbi időben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autós topik
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 17 - alap
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Android Autót minden mobilra!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest