Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
válasz betyarr #3648 üzenetére
Én ezt kaptam ma éjjel:
Amint azt Ön is tudja, a OneDrive-fiókok többségéhez használható tárhely mérete 15 GB-ról 5 GB-ra változik. Ön korábban megerősítette, hogy meg kívánja tartani 15 GB nagyságú ingyenes tárhelyét (valamint a filmtekercshez használható 15 GB-os bónusz tárhelyet, amennyiben kapott ilyet).* Ennek következtében az Ön fiókját nem érintik majd ezek a változások.
Fel szeretnénk ajánlani Önnek egy kedvező lehetőséget, amelyet azon felhasználók számára nyújtunk, akik megközelítik vagy túl fogják lépni az új tárolási korlátokat. Egyéves ingyenes előfizetést igényelhet az Office 365 Egyszemélyes verzióra.** Ez az előfizetés 1 TB OneDrive-tárhelyet foglal magába.
Elnézést kérünk, ha ezekkel a változásokkal esetleg kellemetlenséget okoztunk Önnek. Figyelembe vettük felhasználóink visszajelzését, és elkötelezetten törekszünk arra, hogy a OneDrive legyen a legmegfelelőbb választás azok számára, akik hatékonyan szeretnék elvégezni feladataikat.
Köszönjük, hogy a OneDrive-ot használja!
– a OneDrive csapata -
amdni
aktív tag
Üdv!
Linux Mind-et használok, nem működik a dropbox program rendesen, a dropbox mappa megjelenik és amit bele másolok az feltöltődik a felhőbe, de maga a dropbox mappa nem jön be, így nem tudom átállítani a mappa helyét. Paranccssorban én úgy látom nincs rá lehetőség.
Tud valaki ebben segíteni?
-
válasz galaxys80 #3651 üzenetére
Korábban én is megerősítettem hogy meg kívánom tartani a jelenlegi tárhelyem méretét.
Pár napja kaptam egy angol nyelvű emailt, miszerint nem érint a változás...Erre ma jött egy magyar nyelvű email, ezzel a szöveggel:
"Tájékoztatni szeretnénk Önt a OneDrive szolgáltatásban elkövetkező néhány változásról. 2016. 07. 27. napján a OneDrive-on használható tárhely mérete 15 GB-ról 5 GB-ra változik. Megszüntetjük a filmtekercshez használható 15 GB-os bónusz tárhely nyújtását is. Nincs szükség semmilyen intézkedésre, mert OneDrive-fiókjának mérete jelenleg nem éri el az új tárolási korlátokat."
Ez nekem olyan, hogy "nem tudja a bal kéz mit csinál a jobb..."?!
A bold szedésű részhez kapcsolódóan: jelenleg 18GB cucc van az Onedrive tárhelyemen.
-
Hitman
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos nem emlékszem már, hogy januárban éltem -e a onedrive tárterület megtartása M$ "lehetőségel"...Most így néz ki a tárterület profilom:
A kérdésem, hogy a hűség bónusz mit takar? (ez volt a megerősítésem?) Esetemben akkor 2016.07.28 után 15 GB tárterületem marad, vagy 5 GB?
A "hűség bónusznak" van lejárati dátuma (?) vagy lehet majd az is egyszer elkopikSzerk:
Még néhai skydrive korától használtam a Microsoft cloud szolgáltatását, hatalmas csalódás, hogy minden usert egységesen büntetnek notórius felhsználók miatt. Sokkal "emberibb" lett volna, ha a kirívó esetekkel foglalkoznak, illetve nem osztogatnak promócióban 100 Gb-okat. Átgondolatlan és felelőtlen volt a M$, és ennek a levét most olyan felhsználók is isszák, akik jóhiszeműen használták a szolgáltatást.
Ez többek között az ingyenes dolgok buktatója...[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
Melyik a legolcsóbb felhő szolgáltatás jelenleg?
Vagy melyik alapból mennyi tárhelyet ad?Kb 200Gb-ra lenne szükségem perpillanat OSx alá.
-
saelin
veterán
Hmm, mióta van az ondrivenak előfizetéses 50 GB-os tárhelye? Ha ezt előbb tudom, akkor előbb benevezek rá és nem kucorogtam volna a kicsi free dropbox tárhelyemen. 50 GB 540 FT/hó szinte ingyen van... lol!
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Cyrin
addikt
-
saelin
veterán
Akkor visszafele fejlődnek...
Közben megnéztem a gdriveot is, ott 700 ft havonta a 100 GB. Nem rossz, csak az a bajom vele, hogy mai napig nem jöttem rá, hogyan tudok direct linket kreálni egy képhez. Ugye dropboxnál a http-t kitörölve és egy dl.-re lecserélve ezt megoldható. A onedrive meg felkínál erre egy külön gombot, szóval ott még ennél is egyszerűbb a dolog. Viszonylag sűrűn osztok meg screenshotot ilyen módon, így nálam ez egy fontos funkciónak számít.
No, meg csak azért van drive fiókom, mert automatikusan járt az "androidos" accountomhoz. Ez monjuk igaz a one-ra is, hiszen win 10-ben már ott szinkronizál előtelepítve. Emiatt kicsit jobban preferálom - ugye minusz egy telepítendő program.
Legszívesebben maradtam volna dropboxon, mert azt szoktam meg, csak közben lejárt valamilyen bónuszom és csak 2,5 GB felhasználható helyem maradt, ami már kevés a zenéimnek (4 GB+)... az ebookjaimról nem is beszélve (4 GB+ ismét), régi játékaimnak az ISO-ja (máshová nem ment be az a fránya SSD a notiba ), így kellett egy filléres felhős szolgáltatás, de rögtön, amíg hétvége van. Az mondjuk meglepett, hogy ennyire olcsó. Én valami 1500-2000 Ft környékére készítettem a tárcám és nem vártam többet 100-500 GB-nál. Erre meg 1 TB-al dobálóznak minden felé ebben az árkategóriában - plusz-mínusz 1-2k, annyira nem jártam utána...
A privacy miatt meg nem aggódom, mert semmi olyat nem tárolok a felhőben, így nálam ez a kérdés abszolút jelentéktelen. Most őszintén kit érdekel ha megnézik a screenshotjaimat? Esetleg látnak egy music_backup.rar-t, ami jelszóval védett vagy más jelszavas csomagolt fájlt? Azt mondjuk nem tudom, hogy milyen esetekben távolítanak el fájlokat a felhőből, de remélem ilyen nem fordul elő, mert van ami csak ott van meg, máshova már nem nagyon tudom tenni. Ez nem annyira igaz, mert pc-n megvannak a fájlok, csak az ugye nem nevezhető backupnak.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
válasz okiteki #3676 üzenetére
Jaaa, vagy úgy.
Az ilyet hogy kell elképzelni? Kiküldenek dobozban egy kódot, amivel le lehet tölteni és beaktiválni? Szerintem watchlistre rakom a 365p-t, hátha legközelebb elcsípek én is egy ilyet.
Offba raktam, mert már kezd átmenni abba a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Zolly444
aktív tag
Hello. Van 1TB tárhelyem onedriveon. Hogyan tudom beállítani azt, hogy egy gépen lévő mappát folyamatosan szinkronizálja felhőbe? Egyszerűen nem találom meg. Windows 10et használok.
-
tonyrulez
őstag
"mai napig nem jöttem rá, hogyan tudok direct linket kreálni egy képhez"
Direktlink generátor, viszont így nem nyitja meg a képet hanem rögtön tölti.
Olyan ami megnyitható direktlinket csinál pedig itt található.
4 8 15 16 23 42
-
saelin
veterán
válasz okiteki #3679 üzenetére
Tehetek róla hogy mindig lecsúszok az akciókról? Ez olyan mint amikor a tescoban nagy árvágások vannak és ecseteli nekem valamelyik ismerősöm, hogy juj ez, meg az de olcsó most. Okay. Elbattyogok a kis kosárral a kezemben... erre nem elfogyott mind? Vagy rosszabb esetben már rég vége az akciónak. Sosem volt érzékem az ilyenhez, ezen a hírlevelek sem segítenek már.
-
Létezik-e olyan online szolgáltatás, aminek segítségével a MEGA-ról tudok átmásolni adatokat (mindent) a Dropboxba vagy a GDrive-ra?
-
-
fuze
őstag
Üdv!
A Onedrive lassan egy hónapja azt mutatja a tray-ben, hogy "Módosítások feldolgozása". Azonban minden szinkronizálódott réges régen, mégis folyamatosan így mutatja. Bug lehet? Vagy ennyire sok fájlom van? Kb 15GB adat és 16263 fájl
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
dokken
tag
Zoolz Cloud, Free 1-Year license, 100 GB of storage [link]
-
okiteki
tag
Ez is bezár!
http://www.backupreview.com/surdoc-shuts-down-cloud-storage-service/
Sorban hullanak a online cloudok.
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
A cégnél a legtöbb dolgot dropbox-ban tároljuk ami eddig 11GB. Jelenleg 3.5GB-om van tehát megnyitni se tudom a fájlokat. Csupán a Pro-ra való előfizetés maradt az egyetlen megoldás elérni körülbelül 15GB-ot?
Illetve ha telefonon is szeretném ezeket megnyitni akkor mindenképpen 64GB-os SE-t vegyek vagy telefonon nem fogja le szinkronizálni? -
r4z
nagyúr
válasz 4264adam #3691 üzenetére
Ha regisztrálsz email címeket és meghívod magad, azzal +16GB-ot tudsz szerezni (32 meghívás, 500MB/db). Telefonon csak azokat a fájlokat tárolja offline a Dropbox, amiket kifejezetten megmondtál neki, hogy legyen elérhető offline. A többit a cloudból, az alkalmazáson keresztül éred el, csak a gyorsítótárazás igényel némi tárhelyet. 16GB-os telefon is elég hozzá.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
moma
őstag
Dropbox-ot akartam vállalati gépre telepíteni, mondta, hogy tud települni adminisztrátor jog nélkül is. De valamiért kapcsolódni nem tud az internethez. Erre van valami tippetek? Meg tudom ezt oldani magamnak vagy kell konzultálnom a helyi IT-sokkal?
we all deserve a bit of luck.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest