- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Akkor visszafele fejlődnek...
Közben megnéztem a gdriveot is, ott 700 ft havonta a 100 GB. Nem rossz, csak az a bajom vele, hogy mai napig nem jöttem rá, hogyan tudok direct linket kreálni egy képhez. Ugye dropboxnál a http-t kitörölve és egy dl.-re lecserélve ezt megoldható. A onedrive meg felkínál erre egy külön gombot, szóval ott még ennél is egyszerűbb a dolog. Viszonylag sűrűn osztok meg screenshotot ilyen módon, így nálam ez egy fontos funkciónak számít.
No, meg csak azért van drive fiókom, mert automatikusan járt az "androidos" accountomhoz. Ez monjuk igaz a one-ra is, hiszen win 10-ben már ott szinkronizál előtelepítve. Emiatt kicsit jobban preferálom - ugye minusz egy telepítendő program.
Legszívesebben maradtam volna dropboxon, mert azt szoktam meg, csak közben lejárt valamilyen bónuszom és csak 2,5 GB felhasználható helyem maradt, ami már kevés a zenéimnek (4 GB+)... az ebookjaimról nem is beszélve (4 GB+ ismét), régi játékaimnak az ISO-ja (máshová nem ment be az a fránya SSD a notiba
), így kellett egy filléres felhős szolgáltatás, de rögtön, amíg hétvége van. Az mondjuk meglepett, hogy ennyire olcsó. Én valami 1500-2000 Ft környékére készítettem a tárcám és nem vártam többet 100-500 GB-nál. Erre meg 1 TB-al dobálóznak minden felé ebben az árkategóriában - plusz-mínusz 1-2k, annyira nem jártam utána...
A privacy miatt meg nem aggódom, mert semmi olyat nem tárolok a felhőben, így nálam ez a kérdés abszolút jelentéktelen. Most őszintén kit érdekel ha megnézik a screenshotjaimat? Esetleg látnak egy music_backup.rar-t, ami jelszóval védett vagy más jelszavas csomagolt fájlt? Azt mondjuk nem tudom, hogy milyen esetekben távolítanak el fájlokat a felhőből, de remélem ilyen nem fordul elő, mert van ami csak ott van meg, máshova már nem nagyon tudom tenni. Ez nem annyira igaz, mert pc-n megvannak a fájlok, csak az ugye nem nevezhető backupnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- BestBuy topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Scum
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest