Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
T. Almeida #446 üzenetére
oké, köszöntem
szerk: remélem ez tényleg az a fajta stukker, amire a cimborám is gondolt
én csak a boltokat hajtom fel, majd ő elmegy és válogat, ha van miből
(kb 1 napig lesz pesten, ezért lett volna jó tudni, h bizton kapható-e és hol)
ha felhívom a boltokat, elég annyit mondanom, h csókolom, gumilövedékes pisztoly van-e? vagy ezekből többféle van? kell tudni vmi spéci paramétereket?
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
mi az az airsoft?
ez állítólag nem léggel megy, rendes lövedék, csak gumifejjel, nem ólommal (vagy vmi liyesmi)
ilyeneket találtam, h Bővebben: link meg Bővebben: link, ezekből az veszem ki, h ez nem lég és nem gáz, hanem ''éles'' (???)
szerk: közben jött a #444 hsz
akkor most mi van, milyen pisztoly ez? hol lehet ilyet kapni, használtan akár?
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
segítsetek nekem
egy nagyon jó cimborám, aki igencsak távol leledzik pesttől, megkért, h ugyan legyek szíves utánanézni egy bizonyos fegyvernek
nos, mivel kurvára nem vagyok járatos a témában, ezért kósza ötlet gyanánt gondoltam beírom ide, miről van szó
tehát kézifegyver (értsd: pisztoly), ami gumilövedékes (ha jól értettem, tulképp tűzfegyver, csak nem ólomgolyóval - de lehet, h félreértettem vmit), nem elöltöltős, akár használt is lehetne, és persze ne legyen drága
na, ilyesmi kellene, vmi bolt, pesten, tudtok segíteni/tippeket adni?
(jah, a srác vadász, ergo az engedélyekkel nem lenne probléma - már ha ez a fajta lőfegyver egyáltalán engedélyköteles)
Új hozzászólás Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest