Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
-
LOGOUT.hu
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gercsa
senior tag
válasz
andaman #2170 üzenetére
Szerintem kicsit feleslegesen túlgondolod ezt a helyzetet, egy gázrevolver dobja meg a csöve az életben nem adja meg magát semmitől amíg nem próbálod megtömködni valami nem odavaló dologgal.
Még ha only rakétázásra használod majd, akkor is elköltöd majd vele a fegyver árának több tízszeresét rakétával mire baja lenne.
Az elsütő szerkezet vagy az ütőszeg ötvenötször megadja magát mire egy gázzal használt cuccon bármi baja lenne a dobnak vagy a csőnek.
De hogy valamit a konkrét kérdésre is írjak, a dobforgató koszorú szerintem acél mindkettőben, szóval aggodalomra semmi ok, inkább arra figyelj, hogy kipróbáld minden tipusú tölténnyel, és kitapasztald, melyikkel működik a legbiztosabban.
Ja, és ha ez még jobban megnyugtat, akkor a Keserű gyár gumis revolvereket is gyárt alu dobbal, ha azok bírják a gyűrődést, akkor egy gázos HW is fogja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Google Chromecast topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- Kenwood Kmix 750
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest