Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
rockopapa
üzenetére
Szerintem ez mind megy. Egyszerre is.
Tv kártya típusa kéne.Videohoz próbáljátok ki ezt az mplayer guit.

Egyébként a subtitle positiont kell beállítani.
-
rokefeller
senior tag
válasz
rockopapa
üzenetére
a felsoroltak közül egyedül a tv -tunerről nem tudok nyilatkozni, a többi mind megy prímán. az s-video még picit necces, az közel sem olyan szép és egyszerű mint a windowson, driver miatt elsősorban. egyébként valaki tudja hogy a linuxos mplayer-t milyen paraméterrel kell indítani, vagy guin hol van a beállítás amivel a 16:9-es filmet kiterjeszti 4:3-ra? hogy a felirat a fekete sávra kerüljön, ne a képre, én annyit találtam hogy fix mennyiségű sorral kiegészítem az alsó részét, de az nem az igazi
a portscanelésben meg lehet igazad, de ha egy fedorát felraksz, akkor alapból minden zárva van, és te nyithatsz portokat célirányosan, ami sokkal kevesebb fölös nyitott portot ad, mint ha alapból minden nyitva, és próbálod bezárni a fölöslegesen nyitottakat
cimbim mutatta ezt még winen, mikor tűzfalat keresett [link]
itt vannak tesztek, és vicccesen zöld egy alap fedora :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest