Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
rockopapa
üzenetére
a felsoroltak közül egyedül a tv -tunerről nem tudok nyilatkozni, a többi mind megy prímán. az s-video még picit necces, az közel sem olyan szép és egyszerű mint a windowson, driver miatt elsősorban. egyébként valaki tudja hogy a linuxos mplayer-t milyen paraméterrel kell indítani, vagy guin hol van a beállítás amivel a 16:9-es filmet kiterjeszti 4:3-ra? hogy a felirat a fekete sávra kerüljön, ne a képre, én annyit találtam hogy fix mennyiségű sorral kiegészítem az alsó részét, de az nem az igazi
a portscanelésben meg lehet igazad, de ha egy fedorát felraksz, akkor alapból minden zárva van, és te nyithatsz portokat célirányosan, ami sokkal kevesebb fölös nyitott portot ad, mint ha alapból minden nyitva, és próbálod bezárni a fölöslegesen nyitottakat
cimbim mutatta ezt még winen, mikor tűzfalat keresett [link]
itt vannak tesztek, és vicccesen zöld egy alap fedora :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest