Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
openSuSe 10.2 magyar van fent. alaplapom asus p5b-e es a beepitett halokartya nem kel eletre. valszin a nem epp legujabb kernel miatt. (fedora 6.21.xxxx alatt mar ment rendesen, de ennek emg 6.18.xxxx van). de az sb live hangkartya se akar mkodni, ami szintugy a 6.21.es kernelu Fedoraval ment. Na most a kerdesem az, hogy vmi konyebb modszer van a kernel lecserelesere?
Ezt ritam a nagy linuxosba. Nekem, 8 hogy melyik de pl Suseba alapbol van tv kartyat kezelo szoftver, meg mp3, meg azert vaahogy jobban teccik a suse
. De ha Fedorat segitessz ellatni minden joval akkor nekem tok minegy melyik
(ugyis csak probakent lenne fent)En ugy tudtam, hogy kernel frissites ugyanugy megy mindegyik disztribnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. De ha Fedorat segitessz ellatni minden joval akkor nekem tok minegy melyik