Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Újralabeleztem a fájlrendszert.
Most már csak 3 probléma maradt
Ebből 2 a régi (egy kernel hiba + egy az USB hangkártya)Már csak ez maradt:
libvirtd:
Could not find keytab file: /etc/libvirt/krb5.tab: Nincs ilyen fájl vagy könyvtárGNOME Boxes nincs a gépen, de a virtualizáció csoport rajta van. Próbáltam, hogy törlöm és újra feltelepítem. Nem javult

-
törölt tag
És ezzel nem fogom "szét rombolni", ha frissítésben javítva lenne?
Illetve a jobb felső sarokban lévő menüben a fényerő állításnál meg lehet valahogy csinálni, hogy működjön? A monitoromat lehet szoftverből vezérelni. Beállításokat módosítani. (legalábbis régen win alatt lehetett)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest